honza83 Zveřejněno 16. Srpen 2021 Sdílet Zveřejněno 16. Srpen 2021 Ahoj, používal jsem do benzínu tento olej: Evinrude olej motorový 2takt TC-W3 XD 30. Ten je červený, není psáno jestli je minerál, polosyntetika nebo full. Teď jsem koupil tento olej (důvody ponechme stranou) RAVENOL Outboardoel 2T Mineral. Ten je ale modrozelený.Teď k dotazu, může to udělat problém? Naředěné to bude stejně 1:50 dle manuálu k motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2021 Tak asi barvu bych neřešil - jde především o specifikaci oleje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza83 Odesláno 16. Srpen 2021 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2021 Olej TC-W3 XD 30 má specifikaci API-TCRAVENOL Outboardoel 2T Mineral má API-TBstejnou specifikaci API-TC má RAVENOL Outboardoel 2T polosyntetika ale zase uvádí ředění 1:75.Proto jsem zvolil ten mineral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 22. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2021 Do takového malého jednoduchého motoru můžeš bez obav nalít jakýkoliv marine 2T olej, minerál nebo syntetika je jedno. Každopádně se držet klasického ředění 1:50 a neexperimentovat s nějakými chudšími poměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se