Fulda Zveřejněno 12. Srpen 2021 Sdílet Zveřejněno 12. Srpen 2021 Zdravím.Vážení přátelé kdo mi poradí sjezd do vody kolem Brandýse pro kajutový motoráček cca 500kg na rolnách. A parkování auta s vlekem na pár dní. Znám sjezd na Křenku, ale mám obavu tam nechat auto o samotě.Děkuji předem za případné rady. Eventuelně na mobil 602 416 886. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2021 (upraveno) Kozly Tišice. I s cedulí Sjezd lodě. Nově upravenej. Upraveno 12. Srpen 2021 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 12. Srpen 2021 Autor Sdílet Odesláno 12. Srpen 2021 Davide děkuji.Ale chci spouštět někde kolem D10. Jedu z Plzně. Mám na to týden. Chci plout Chvaletice a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2021 Tak Toušeň, ale nevím jak vypadá. Bývalý přívoz nad soutokem Jizery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 22. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2021 občas někoho vídám spouštět tady Labe, km 859,5https://mapy.cz/s/hevehabeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 25. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2021 V Lázních Toušeň to jde, ale auto s přívěsem nemůžeš nechat u vody. Nechat to musíš někde v ulicích obce. U sjezdu do Labe se křižuje cyklostezka a jsou tam značky-zákaz zastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 26. Srpen 2021 Autor Sdílet Odesláno 26. Srpen 2021 Chlapi díky za info, už jsem doma. Sjezd v Lázních Toušeň je mírný, pro moji loď dostačující. Parkovat je třeba cca 200m na náměstí. Jinak pěkná plavba na hrčáky a zpět. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se