marsis.cl Zveřejněno 13. Červenec 2021 Sdílet Zveřejněno 13. Červenec 2021 Zdravím, potřebuji poradit mám Parsun 5 HP při jízdě od pulky plynu mi to už nic nedělá. Jak bych to mohl poštelovat? Tedy jestli to jde.Díky moc za radu. Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2021 záleží jakou a jak těžkou máš loď,může to být velkým stoupáním propelleru vzhledem k výtlaku lodě,pokud je loď na motor těžká, od půlky plynu motor začne mít jen hlubší zvuk,ale rychlost se nemění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2021 Ja vymenil vrtuli za mensi z Parsunu F2.6. Na vetsi lodku doporucuju, motor se tak netrapi. Rychlost mi to na kajutovce zvedlo minimalne, ale s malym clunikem mi to slo o hodne lip do kluzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsis.cl Odesláno 29. Srpen 2021 Autor Sdílet Odesláno 29. Srpen 2021 Ted jsem koupil nafukovací 3m bush tak to vyskousim na tom jestli to bude lepší.Puvodne jsem to mel na laminatove 3,4m a cca 70kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se