fencl.tom Zveřejněno 17. Srpen 2010 Sdílet Zveřejněno 17. Srpen 2010 Zakoupil jsem www.Boat007.cz motor Mercury F2.5.Prodejce: pristup a chovani prodejce me zklamal.Kdyz uz kupuji novy motor tak jsem chtel rok 2010,prodejce tvrdil ze samozrejme.Motor je ale stitkovan rokem 2007... Hned po vybaleni prodejce motor odrel na ostruze... Pri 1 garancni prohlidce po 10 hod jsem byl tez prekvapen silenym amaterismem,hledanim naradi po kaluzich na zahrade a na zaver jsem doma prisel na to ze pri vymene oleje mi ho do motoru nalili malo.... Nedokazu si predstavit v techto podminkach zarucni servis... Servis po 10hod si dotycny ani nikam nezaznamenal a neobtezoval se mi dat ani ucet... BOAT007 tedy rozhodne nedoporucuji.Zvolil jsem Boat007 pro blizkost od bydliste,ale kdybych mel volbu ted tak asi jedine MARINESPORT kde jsou jak osobne tak i po telefonu velmi ochotni.MOTOR: prozatim spokojenost,najeto cca 25-30hod.Obcas se sice motor zakucka,zatim se tom stalo dvakrat tak snad to vymizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se