OldSedivak Odesláno 28. Červen 2021 Sdílet Odesláno 28. Červen 2021 Měl jsem registraci na dnes na 10:00 a i když termíny předemnou byly zadané, od rána převezli jen neobjednaného Olina. Takže asi tak k registraci na Orlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 28. Červen 2021 Sdílet Odesláno 28. Červen 2021 Děkuju za umožnění účasti na srazu. Perfektní atmosféra a super lidi. Jsem rád že jsem měl možnost vás poznat. Mezi Vámi byl svět ještě normální. Pokud bude zájem, na příští sraz přivezu prase na gril z vlastního chovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Červen 2021 Sdílet Odesláno 28. Červen 2021 Nechcete se někdo pánové podělit o zkušenosti s rezervačním portálem na traktor/výtah? Dnes jsem si registroval termín na výtah na příští týden a vcelku by mě zajímalo jak to pak vypadá u výtahu. Zavolám obsluze chvilku dopředu, že mám teď termín nebo? DíkyByl jsem objednán na jeden z pozdnějších odpoledních termínů a jel jsem ráno. Absolutně bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 30. Červen 2021 Sdílet Odesláno 30. Červen 2021 Ahoj, sraz nám moc líbil a moc díky Honzovi. Uvidíme, co bude příští rok, ale jinak souhlasíme s Taurusem na červen je to perfektní. Posíláme pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 30. Červen 2021 Sdílet Odesláno 30. Červen 2021 super vzpomínka,díky za obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 1. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2021 Díky hlavně za to první foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky