honzakov Zveřejněno 30. Květen 2021 Sdílet Zveřejněno 30. Květen 2021 Ahoj, založil jsem na popud halis.nb nové aktuální vlákno. Sraz bude 25.-27.6. v Českém Vrbném. Místa v přístavu není moc ale při troše snahy se vejdeme, hospoda bude k dispozici. Prosím potvrďte účast. Těším se na Vás. V případě potřeby tel. 773651955 Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 30. Květen 2021 Sdílet Odesláno 30. Květen 2021 Tak to má být. Za nás dvě osoby plus pes, těšíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 Za nás dvě osoby plus pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 Za nas dve osoby a prcek. Nevim ještě jestli s lodi nebo bez, ale my se vejdem dycky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 (upraveno) my 2 a možná i naši 2 pejsci (bydlík) a možná i Vilda s Danuškou (vloni kluzák Bonito),ale letos také pravděpodobně s bydlíkem Upraveno 31. Květen 2021 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 Za nas dve osoby a prcek. Nevim ještě jestli s lodi nebo bez, ale my se vejdem dycky. :)přijeď s lodí,ať to zase prdneš do mola,byla sranda :o a :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Červen 2021 Sdílet Odesláno 1. Červen 2021 Bodejť by tě cholera sklátila, mezuláne! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 2. Červen 2021 Sdílet Odesláno 2. Červen 2021 Dostavím se jako loni i s drahou polovičkou....PS:Už se těšíme na vlnku od Tauruse...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 7. Červen 2021 Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Ahoy všem. Pokud přijmete i nováčka, tak bych připlul s juniorem. A se psem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 7. Červen 2021 Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Ahoj všem, přijedeme 2 , ale bez psa :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Červen 2021 Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 OldSedivak - všichni jsou vítáni. A Pavle, neboj, vlnka jistě nějaká bude, dost možná i přidušení v komoře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Červen 2021 Sdílet Odesláno 8. Červen 2021 Vypadá to nadějně, že připluji. Se mnou možná připluje svojí lodí i jeden nováček mezi námi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 Dnes jsem se doslechl, že je nově na traktor na Slapech nějaký rezervační systém. Nevíte o tom někdo něco? Měl jsem v plánu že z úterý na středu budu spát pod přehradou u mola pro parníky, abych jako loni chytl první traktor. Pokud se mi nepovede přejet ve středu, tak nestihnu sraz, kdybych se zbláznil. Vyplouvám z Lovosic v neděli odpoledne, až přijdu z práce a na čtvrtek dopoledne mám dohodnutý převoz z Kamýku na Orlík. Takže to mám knopovku. Pokud to nevyjde s traktorem, tak jsem víte kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 Dnes jsem se doslechl, že je nově na traktor na Slapech nějaký rezervační systém. Nevíte o tom někdo něco? Měl jsem v plánu že z úterý na středu budu spát pod přehradou u mola pro parníky, abych jako loni chytl první traktor. Pokud se mi nepovede přejet ve středu, tak nestihnu sraz, kdybych se zbláznil. Vyplouvám z Lovosic v neděli odpoledne, až přijdu z práce a na čtvrtek dopoledne mám dohodnutý převoz z Kamýku na Orlík. Takže to mám knopovku. Pokud to nevyjde s traktorem, tak jsem víte kde... Neboj chlape, když bude nejhůř, vyzvedneme Tě pod hrází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 (upraveno) Mám takovej dojem, že je objednání nutné na Slapech i Orlíku. Viz:https://booking.reservanto.cz/Modal/?id=16251&mode=sl Na pvl.cz to je hned na první stránce. Upraveno 18. Červen 2021 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 Je v tom čubinec. V poslední době jsem tam nejel, působí to dojmem že, když se přihlásíš, je to "tutovka" ale bez rezervace to jde když mají volnou díru. Snad to tady někdo s konkrétní zkušeností objasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 A nebo Ti rekne sorry, nejses objednanej, ale muzes zkusit soukromnika co tu jezdi za 1500. Tady mas mobil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 Měl jsem na mysli spíš Orlík než Slapy, ale to fakt jen hádám. Mám dojem, že to zavedli vloni v souvislosti s coronou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 18. Červen 2021 Sdílet Odesláno 18. Červen 2021 (upraveno) Je v tom čubinec. V poslední době jsem tam nejel, působí to dojmem že, když se přihlásíš, je to "tutovka" ale bez rezervace to jde když mají volnou díru. Snad to tady někdo s konkrétní zkušeností objasní.Tak jsem se zaregistroval na středu 8.30. doufám že stihnu v úterý Štěchovice. Ale neměl by být problém. Počítám že v neděli skončím někde u Roudnice, v pondělí pod Prahou a za úterý zbytek. Loni jsem 1. den vyplouval ve 13.30 a doplul do Libotenic, druhý den do Miřejovic a třetí den se zdržením u Maxika pod Slapy. Na Labi byl trojnásobný průtok a měl jsem slabší motor. Takže bych to měl dát. Docela mě štve, že Slapy a Orlík nefungují každý den, jako vše ostatní. Ne každý si může dovolit být zapikanej nahoře celý týden. Upraveno 18. Červen 2021 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 25. Červen 2021 Sdílet Odesláno 25. Červen 2021 Ahoj, jedeme směr Týn, zítra dopoledne zpět na sraz. V Purkarci jsme potkali Olina s další lodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Červen 2021 Sdílet Odesláno 25. Červen 2021 (upraveno) Zapíchl jsem to na Hluboké, dopoledne dorazíme do Vrbného.Edit. A s Olinem + 1. Upraveno 25. Červen 2021 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 25. Červen 2021 Sdílet Odesláno 25. Červen 2021 Zapíchl jsem to na Hluboké, dopoledne dorazíme do Vrbného.Edit. A s Olinem + 1.Naše sestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 27. Červen 2021 Sdílet Odesláno 27. Červen 2021 ,,jarní "sraz se vydařil(jako pokaždé)škoda tomu,kdo nedorazil.Tak zase za rok ahóóój Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Červen 2021 Sdílet Odesláno 28. Červen 2021 Souhlas s Halisem, sám jsem byl překvapen, kolik se nás sešlo. Díky patří Honzovi, uvidíme, co bude za rok - nějaké možnosti byly zmíněny. Jen bych se přimlouval za nějaký červnový termín. Všichni se po dvou zkušenostech shodli na tom, že je to podstatně lepší než ten začátek května. Nakonec tradiční název "Jarní sraz" může být klidně zachován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 28. Červen 2021 Sdílet Odesláno 28. Červen 2021 Nechcete se někdo pánové podělit o zkušenosti s rezervačním portálem na traktor/výtah? Dnes jsem si registroval termín na výtah na příští týden a vcelku by mě zajímalo jak to pak vypadá u výtahu. Zavolám obsluze chvilku dopředu, že mám teď termín nebo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky