david Zveřejněno 26. Květen 2021 Sdílet Zveřejněno 26. Květen 2021 A tenhle zřejmě nevětral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 27. Květen 2021 Sdílet Odesláno 27. Květen 2021 Máš samozřejmě pravdu ale tohle se stalo po 10 minutách od nastartování motoru,předtím otevřenej dekl a běžící blower. Cesty par jsou nevyzpytatelné :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2021 Nevyzpytatelné. Ani moc ne. Páry sedí dole a při otevřeným deklu je větrák prd platnej. Navíc údajně pán je automechanik. Tak teda nevím co páchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 27. Květen 2021 Sdílet Odesláno 27. Květen 2021 Taky nevim,mám od větráku nataženou hadici dolu ke startéru tak doufam že páry vytahuje dostatečně,spíš je divný že to bouchne až po 10 minutách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2021 To jo. Ale není to o tom, že větrák cucne a je všechno hned pryč. Začne se to míchat a výbušná koncentrace je okolo 4 -6%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 29. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2022 palivová nádrž má mít odvětrání skrz laminát ven z lodě,pak se výpary nemají kde hromadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 29. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2022 Pokud nemáš stříkačku, tak z horkýho karbecu vždycky něco vyleze. Znám případy, kdy po zastavení karbec rovnou chytnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 29. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2022 na zabudovaný motor jsem zapomněl (mám závěšáky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 30. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2022 Tohle téma založil David a já si uvědomil, že jsem ho tady dlouho nečetl. Poslední příspěvek dával před rokem, to je divný, vždycky byl hodně aktivní. =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 30. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2022 I Mr.Bootcentrum se před dlouhou dobou odmlčel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 30. Srpen 2022 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2022 Tohle téma založil David a já si uvědomil, že jsem ho tady dlouho nečetl. Poslední příspěvek dával před rokem, to je divný, vždycky byl hodně aktivní. =( S lodí je vidět celkem často, takže no stress :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Září 2022 Sdílet Odesláno 1. Září 2022 Tohle téma založil David a já si uvědomil, že jsem ho tady dlouho nečetl. Poslední příspěvek dával před rokem, to je divný, vždycky byl hodně aktivní. =( Někdy po přechodu na novou platformu fóra psal, že tu nad tím láme hůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 1. Září 2022 Sdílet Odesláno 1. Září 2022 Zlomil jsem hůl nad správcem. Po 156. pokusu o znovu přihlášení a několika žádostí o pomoc, které nebyly vyslyšeny, jsem se přihlásil jako Dědek. Takže ještě žiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 6. Září 2022 Sdílet Odesláno 6. Září 2022 Celkem pochopitelně si nemohl nic najít, protože na celým webu není možné bez přihlášení zjistit na tebe kontakt. :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se