Martazs Zveřejněno 23. Květen 2021 Sdílet Zveřejněno 23. Květen 2021 (upraveno) Ahoj,nemáte nějakej tip kde nechat přes zimu loď za nějaké rozumné peníze? Ideálně co nejblíže Praze/Slapům. Loď 7m, šířka 2,5mDíky! Upraveno 23. Květen 2021 uživatelem Martazs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 23. Květen 2021 Sdílet Odesláno 23. Květen 2021 (upraveno) Obvolej mariny na Slapech,určitě něco budou mít k dispozici...v rámci Nových mlýnů bych byl schopen pomoci se zimováním i s kotvením Upraveno 23. Květen 2021 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Petra Odesláno 24. Květen 2021 Sdílet Odesláno 24. Květen 2021 Ahoj, Slapy pan Schön a Orlík- Rožmitál pod Třemšínem pan Klokan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martazs Odesláno 24. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2021 Ahoj,přiznám se, že některé ceny mně přijdou dost přehnané.. Ohledně pana Schona jsem slyšel, že prý "nějak zkrachoval či dluží různě peníze" a že mu to již několikrát vykradli.. beru podobné řeči s rezervou, ale minimálně jeho web už nefunguje https://schon-boot.cz/. Máš nějaký kontakt na p. Klokana a nevíš přibližně ceny? Koukal jsem že mimo Prahu jsou různě docela rozumné ceny 1000-1500 Kč metr délky lodě na 6 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2021 Sdílet Odesláno 25. Květen 2021 Dříve jsem to nechával na zimu ve vojenských halách v Rožmitále, ale potom se změnil majitel a změnil i podmínky - pronájem koje jen na celý rok - pro mne nevyužitelné. Sehnal jsem jiné stání je to ale jen pod přístřeškem - zaplocený areál - hlídaný, za 5tis na celý rok (využívám jen zimu) a je to v Horních Hbitech, vesnička mezi Příbramí a Kamýkem n.Vl. Pokud netrváš na stání v uzavřené hale mohu zkusit dát kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Květen 2021 Sdílet Odesláno 25. Květen 2021 V Rožmitále je to jak píše Anachy. Taky tam mám kóji, celoročně a jsme na ni 2, takže ještě cenově v pohodě, ale každý rok je to dražší. Místa už nejsou, poslední rok si tam pronajímají firmy celé haly a nás jednotlivce pomalu vypovídají a nechtějí.Kontakt na správce celého objektu (p. Novotný) mám, když tak napíšu do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Petra Odesláno 26. Květen 2021 Sdílet Odesláno 26. Květen 2021 Ahoj, Stání tam mám zaplacené po předchozím majiteli lodě. Ceny neznám. Telefon posílám do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se