Přejít na obsah
Plavidla.cz

Zimoviště pro loď - poblíž Prahy

Martazs

Doporučené příspěvky

Ahoj,

přiznám se, že některé ceny mně přijdou dost přehnané.. Ohledně pana Schona jsem slyšel, že prý "nějak zkrachoval či dluží různě peníze" a že mu to již několikrát vykradli.. beru podobné řeči s rezervou, ale minimálně jeho web už nefunguje https://schon-boot.cz/.

Máš nějaký kontakt na p. Klokana a nevíš přibližně ceny?

Koukal jsem že mimo Prahu jsou různě docela rozumné ceny 1000-1500 Kč metr délky lodě na 6 měsíců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dříve jsem to nechával na zimu ve vojenských halách v Rožmitále, ale potom se změnil majitel a změnil i podmínky - pronájem koje jen na celý rok - pro mne nevyužitelné. Sehnal jsem jiné stání je to ale jen pod přístřeškem - zaplocený areál - hlídaný, za 5tis na celý rok (využívám jen zimu) a je to v Horních Hbitech, vesnička mezi Příbramí a Kamýkem n.Vl. Pokud netrváš na stání v uzavřené hale mohu zkusit dát kontakt.
Odkaz ke komentáři

V Rožmitále je to jak píše Anachy. Taky tam mám kóji, celoročně a jsme na ni 2, takže ještě cenově v pohodě, ale každý rok je to dražší. Místa už nejsou, poslední rok si tam pronajímají firmy celé haly a nás jednotlivce pomalu vypovídají a nechtějí.

Kontakt na správce celého objektu (p. Novotný) mám, když tak napíšu do SZ.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...