alesak1188 Zveřejněno 21. Květen 2021 Sdílet Zveřejněno 21. Květen 2021 (upraveno) Zdravím zkušenější a znalejší, pořídil jsem si jety pohon a zjistil jsem, že nechladí (necurala voda). Objednal jsem takovou gumovou vrtulku a vyměnil ji, teď už voda stříká. Ale zajímalo by mě, jak to že když se netoci hlavni vrtule, netoci se ani ta malá gumová vrtulka ne, tak jaktoze to stříká vodu? Je tam nejaky termostat? Popiste mi prosim někdo jak to funguje na tomhle motoru, jsem mechanik děkuju ales Upraveno 22. Květen 2021 uživatelem alesak1188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 22. Květen 2021 Sdílet Odesláno 22. Květen 2021 (upraveno) ahoj,té vrtulce se říká impeler a ta se točí stále s motorem a tlačí vodu do motoru.Až dole v noze je převodovka a po zařazení táhlem/nebo lankem to spojíš s vrtulí/propelerem/. Termostat to mít může a nemusí.Tak asi tak Upraveno 22. Květen 2021 uživatelem halis.nb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandál Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 DF 2,5 nemá termostat. Voda z motoru jen prská. Není to souvislý proud. To prskání je znatelné spíš při vyšších otáčkách, na volnoběh ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Červen 2021 Sdílet Odesláno 1. Červen 2021 DF 2,5 má termostat v bloku od té doby, co je začali dělat. Voda z kontrolky teče plynule a furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandál Odesláno 4. Červen 2021 Sdílet Odesláno 4. Červen 2021 A neexistují dvě verze? Já motor koupil v zánovním stavu a voda z něj nikdy nestříkala, jenom prská. Najel jsem s ním poměrně dost hodin a myslím, že pokud by chlazení nefungovalo, byl by už po smrti. Jednou jsem vyměnil impeler ale stále stejné. Ona ani ta dírka ze které prská voda na to nevypadá. Voda by musela stříkat vodorovně dozadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se