Přejít na obsah
Plavidla.cz

Suzuki DF2,5 chlazeni

Doporučené příspěvky

Zdravím zkušenější a znalejší, pořídil jsem si jety pohon a zjistil jsem, že nechladí (necurala voda). Objednal jsem takovou gumovou vrtulku a vyměnil ji, teď už voda stříká. Ale zajímalo by mě, jak to že když se netoci hlavni vrtule, netoci se ani ta malá gumová vrtulka ne, tak jaktoze to stříká vodu? Je tam nejaky termostat? Popiste mi prosim někdo jak to funguje na tomhle motoru, jsem mechanik děkuju ales Upraveno uživatelem alesak1188
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,té vrtulce se říká impeler a ta se točí stále s motorem a tlačí vodu do motoru.Až dole v noze je převodovka a po zařazení táhlem/nebo lankem to spojíš s vrtulí/propelerem/. Termostat to mít může a nemusí.Tak asi tak Upraveno uživatelem halis.nb
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
A neexistují dvě verze? Já motor koupil v zánovním stavu a voda z něj nikdy nestříkala, jenom prská. Najel jsem s ním poměrně dost hodin a myslím, že pokud by chlazení nefungovalo, byl by už po smrti. Jednou jsem vyměnil impeler ale stále stejné. Ona ani ta dírka ze které prská voda na to nevypadá. Voda by musela stříkat vodorovně dozadu...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...