nach32 Zveřejněno 15. Srpen 2010 Sdílet Zveřejněno 15. Srpen 2010 Nevíte náhodou kde by se dal u nás sehnat damper co se montuje místo spojky na setrvačník k motoru.Chci dát do lodi hydraulickou převodovku Paragon. http://paragonmarine.com/accessories.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 16. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2010 Na jaký výkon,jaký motor, kroutící moment,ten damper potřebuješ?Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 Je to motor AVIA 60kw 200 Nm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 Je mi jedno jaký bude mít tvar ten talíř.Potřebuji ho hlavně kvůli tomu unašeči s drážkováním aby pasoval na hřídel převodovky Paragon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 tak změř průměr hřídele na drážkách a počet drážek na hřídeli a já se podívám,zda takový mámbootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 18. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 18. Srpen 2010 Průměr hřídele je 33,4 mm a počet zubů je 26.Převodovka je Paragon P25L a jsou zde ještě čísla 6E-1480 a Z7721L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 20. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2010 Požadovanou spojku mám.průměr velkého talíře je cca 290mm,dá se případně zmenšit.Napiš mi na : bootcentrum@seznam.czBootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se