Přejít na obsah
Plavidla.cz

Výrobci a prodejci lodí

Ylwah

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

potřebovala bych vytvořit seznam/přehled českých výrobců ale i zahraničních prodejců lodí a člunů kteří působí na českém trhu. Víte o nějaké firmě, působící v česku, která vyrábí a prodává plavidla pro rekreační účely?

Byla bych vděčná za jakékoli odkazy, zkušenosti... Prostě cokoli co vás napadne :)

Předem děkuji za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě by třeba napadlo dát "gůglu" heslo - výrobci lodí , eventuálně prodej lodí ....

Děkuji za radu ♥ Nebudete věřit ale mě to taky napadlo :D Ale je toho opravdu hodně a moc se v tom nevyznám, jelikož se v této oblasti nepohybuju, dělám to kvůli školnímu projektu.

Zatím jsem našla jako české výrobce Marine a Lugafo. Potom dealery/prodejce: Marine, Motorsport, s.r.o, Lavex - mají v nabídce zahraniční značky třeba Finval, Mercury, Quicksilver....

Je toho hrozně moc a tak se tím prokousávám hrozně pomalu.

Asi jsem to měla napsat i do původního příspěvku, aby to bylo víc pochopitelné.

Upraveno uživatelem Ylwah
Odkaz ke komentáři

A jaky lode to maji byt? Vsechny, rybarsky, rekreacni, komercni?

Mas vyrobce malinkych lodek, jako treba www.plastovky.cz nebo rekreacni jako www.stavbalodi.cz a i velkych, jako treba www.jiran.cz, nebo dokonce firmy co delaji hodne veliky nakladni lode www.lodenicechvaletice.cz

Pak tu mas prodej motorovych clunu a plachetnic, polsky vyrobce tu zastupuje spousta firem...

Na skolni projekt je to dost velky tema.

Edit: Jooo a pak mas jeste lidi co si lode vyrobi doma, taky spadame do tveho vyberu?

Odkaz ke komentáři

Moc děkuji :)

Mám na mysli rekreační malé lodě, čluny a pramice.

Nemám o tom celý projekt, pouze část. Vyberu pár firem, napíšu o nich nějaké informace, vyberu z jejich nabídky plavidlo které popíšu, porovnám jejich nabídky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...