Ylwah Zveřejněno 25. Leden 2021 Sdílet Zveřejněno 25. Leden 2021 Dobrý den, potřebovala bych vytvořit seznam/přehled českých výrobců ale i zahraničních prodejců lodí a člunů kteří působí na českém trhu. Víte o nějaké firmě, působící v česku, která vyrábí a prodává plavidla pro rekreační účely? Byla bych vděčná za jakékoli odkazy, zkušenosti... Prostě cokoli co vás napadne :) Předem děkuji za odpovědi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 25. Leden 2021 Sdílet Odesláno 25. Leden 2021 No mě by třeba napadlo dát "gůglu" heslo - výrobci lodí , eventuálně prodej lodí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ylwah Odesláno 25. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2021 (upraveno) No mě by třeba napadlo dát "gůglu" heslo - výrobci lodí , eventuálně prodej lodí .... Děkuji za radu ♥ Nebudete věřit ale mě to taky napadlo :D Ale je toho opravdu hodně a moc se v tom nevyznám, jelikož se v této oblasti nepohybuju, dělám to kvůli školnímu projektu. Zatím jsem našla jako české výrobce Marine a Lugafo. Potom dealery/prodejce: Marine, Motorsport, s.r.o, Lavex - mají v nabídce zahraniční značky třeba Finval, Mercury, Quicksilver.... Je toho hrozně moc a tak se tím prokousávám hrozně pomalu. Asi jsem to měla napsat i do původního příspěvku, aby to bylo víc pochopitelné. Upraveno 25. Leden 2021 uživatelem Ylwah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Leden 2021 Sdílet Odesláno 25. Leden 2021 A jaky lode to maji byt? Vsechny, rybarsky, rekreacni, komercni?Mas vyrobce malinkych lodek, jako treba www.plastovky.cz nebo rekreacni jako www.stavbalodi.cz a i velkych, jako treba www.jiran.cz, nebo dokonce firmy co delaji hodne veliky nakladni lode www.lodenicechvaletice.cz Pak tu mas prodej motorovych clunu a plachetnic, polsky vyrobce tu zastupuje spousta firem... Na skolni projekt je to dost velky tema. Edit: Jooo a pak mas jeste lidi co si lode vyrobi doma, taky spadame do tveho vyberu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ylwah Odesláno 25. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2021 Moc děkuji :) Mám na mysli rekreační malé lodě, čluny a pramice. Nemám o tom celý projekt, pouze část. Vyberu pár firem, napíšu o nich nějaké informace, vyberu z jejich nabídky plavidlo které popíšu, porovnám jejich nabídky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Leden 2021 Sdílet Odesláno 25. Leden 2021 Udělal bych to naopak. Napiš tu jaká loď by tě zajímala a lidi ti tu pak dají tipy na výrobce a prodejce.Plachty / motor, kajuta / otevřená, velikosti atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Leden 2021 Sdílet Odesláno 26. Leden 2021 Prohledej stránky veletrhu FOR Boat. Předchozí ročníky. Jsou tam seznamy vystavovatelů.např. z roku 2019: https://forboat.cz/rocnik/vystavovatel?s_code=19V233 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se