pišta Zveřejněno 4. Leden 2021 Sdílet Zveřejněno 4. Leden 2021 Ahoj,zdravím všechny a přeji vše nej po celý rok 2021Rád bych někdy uskutečnil svůj sen a doplavil se z CB do Hamburku a zpět.Může mi někdo poradit, jaká jsou úskalí plavby v Německu a kde si např. sehnat nějakou literaturu na prostudování ?Díky Pišta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Leden 2021 Sdílet Odesláno 4. Leden 2021 (upraveno) Jel jsem to mockrát, akorát že ne až Hamburk, jen do Lauenburgu a na Lubeck a moře. Dolů to je sranda, zpět pěknej vopruz. Docela to teče. Záleží s čím poplaveš. Další problém bývá stav vody. Do ponoru cca 70 to ještě jde téměř kdykoliv. S metrem už je zádrhel a musíš počkat na déšť. Do GPS si stáhneš mapy na watterways.com nebo cz??, vodní stavy a aktuální situaci na elwis.de . Nepočítejte s pumpama na vodě, nejsou. Max ti někdo z přístavu přiveze trabantem kanystry. Upraveno 7. Leden 2021 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mexikan Odesláno 7. Leden 2021 Sdílet Odesláno 7. Leden 2021 (upraveno) aktuální situaci na elvis.de Elvis.de je pro fanoušky Elvise, hledej radši na elwis.de :) Pišto, mohl bys prosím mrknout na tuhle diskuzi, jestli mi tam nedokážeš poradit?https://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=1391&p=2 Upraveno 7. Leden 2021 uživatelem mexikan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se