nach32 Zveřejněno 10. Srpen 2010 Sdílet Zveřejněno 10. Srpen 2010 Ahoj mám v lodi Avii a výfuk vyveden pod hladinu vody.To bublání dělá docela rámus.Neporádíte jak utlumit výfuk popřípadně foto nebo nákres-Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Ahoj mám v lodi Avii a výfuk vyveden pod hladinu vody.To bublání dělá docela rámus.Neporádíte jak utlumit výfuk popřípadně foto nebo nákres-Děkujiřeším stejný problém, jediné informace jsou zde:http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-motory/vestavene/prislusenstvi/vyfukovy-system/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Za cca 2000,- vyrábíme nerezové!Podle potřeby,nevím,jestli máš odvod vody výfukem,to podstatně tlumí hluk motoru!vývod pod hladinu,myslím nesmí podle vyhlášky u zabudovaného motoru být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Za cca 2000,- vyrábíme nerezové!Podle potřeby,nevím,jestli máš odvod vody výfukem,to podstatně tlumí hluk motoru!vývod pod hladinu,myslím nesmí podle vyhlášky u zabudovaného motoru být.To je divný, mám klasickej sifon pod hladinu (voda,spaliny v jednom) jako spousta starších lodí.. Problém vzniká při kavitaci, výfuk leze díky bublinám občas ven...Vyrábíte tedy výfuk, který umí propouštět spaliny s vodou? Nebo musí jít každé zvlášť? díky Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Za cca 2000,- vyrábíme nerezové!Podle potřeby,nevím,jestli máš odvod vody výfukem,to podstatně tlumí hluk motoru!vývod pod hladinu,myslím nesmí podle vyhlášky u zabudovaného motoru být.To je trochu divné vždyť každý zabudovaný motor mám odvod spalin v případě jednookruhového chlazení (u dvouokruhové to je zřejmě stejné) společně s vodou přes nohu a vrtuly pod vodu, při malých otáčkách jen nohou těsně pod hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Jasně že spaliny spolu s vodou,to tlumí nejlíp!U nohy je to něco jiného,ta je v podstatě tlumičem sama o sobě,řeč je o Avii,ta má předpokládám vratku a hřídel....Výfuk by měl ústit maximálně ve výšce hladiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 U lodí plujících ve výtlačném režimu se stabiláky se většinou výfuk dává tak 10 až 15 cm nad hladinu. Pod hladinou, jak píšeš, to nepříjemně bublá a je i riziko utopení lodi kdyř třeba praskne hadice, když bude výš tak zas dělá kravál voda ve spalinách, která prská ze zbytečné výšky. Je-li výfuk blíže hladině a ve vyšší rychlosti ho zaplavuje zanoření lodi, tak už to tak nevadí - hluk vln bublání eliminuje. Chladící voda jde do spalin a to i u dvouokruhového chlazení. U přívěsných motorů a rychlých člunů je řešení výfuku jiné, ale to asi není Tvůj případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Amen,já mám vyvedené výfuky cca 8 cm nad hladinou i u Watburgů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2010 Maxiku, může být, možná jsem měl spíš napsat "bývá jiné". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2010 Ber to jako potvrzení Tvého příspěvku!!!!! :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 14. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 14. Srpen 2010 Pro maxik1958 proplachovaný výfuk jsem měl na lodi s motorem zetor.Tlumilo to perfektně.Byla to obyčejná roura do které šla na začátku voda.nelíbí se mi ale že při tomto vyplachování výfuku šla do vody i mastnota.No a právě že jsem viděl plachetnicis dvouválcem zetor a ta byla tichounká z výfuku šla voda a mastnota žádná.No a Avie jak víme se spalováním nafty a kouřivostí natom moc dobře není.Je rozdíl v kterých místech se ta voda do výfuku pouští jestli hned na začátku nebo konci?Můžeš mi nějak popsat jak Vámi vyráběné tlumiče fungují.nejraděj bych asi suchý tlumič ale aby tlumil lépe než na autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2010 Chladicí voda má jít do potrubí hned za motorem,ideální je, když máš chlazený i parohy,aby bylo potrubí chlazené po celé délce, s tlumičem to nemá až tak moc společného. O Avii mluvíš pravdu,tu poznáš poslepu,jen podle čuchu! Ale do určité míry to jde omezit dobrým seřízeném vstřikovacího čerpadla( do lodi jde udělat menší dávka paliva).Hlavně musíš mít v pořádku vzduchový filtr,abys zaručil co nejlepší spalování! Co se týká tlumiče,nejenom zaručuje ztišení motoru,ale udržuje i tlak v motoru,rozhodné si myslím,že,mastnota nevytéká ani z Aviáckého motoru, pokud je OK.Ten tlumič je jen doplněk výfukového systému,takhle se to těžko popisuje,když nevím jak to máš na lodi konstruované,dej sem nějakou fotku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 14. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2010 řešení chlazení a tlumení u mého motoru je na obrázku zde: http://img337.imageshack.us/i/image318l.jpg/ Je možné instalovat ještě tlumič, někam do mista hadice? a bylo by to účinější než ten sifon? díky Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se