robin.dana Zveřejněno 2. Prosinec 2020 Sdílet Zveřejněno 2. Prosinec 2020 (upraveno) Ahoj všem, našel by se tady někdo šikovný, kdo by byl schopný opravit, zrepasovat vadné čerpadlo ( pumpu ) trimu vestavného motoru Volvo Penta 3,0? Popř. radu čím by šlo takové čerpadlo nahradit. Díky Upraveno 3. Prosinec 2020 uživatelem robin.dana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 1. Duben 2021 Sdílet Odesláno 1. Duben 2021 (upraveno) Prosím znalé o radu: Dá se použít starší typ čerpadla trimu k Alpha II? je to s hranatou asi kovovou nádržkouJe tam ještě na hadici vřazený ventil co uzavírá vedení při zpátečce aby se noha nezvedla. Když ten ventil otevřu, tak jsem zkoušel nohu rukama zvednout a ani náhodou. Kousíček jo - asi bublina, ale dál ani náhodou, leda bych si strhl záda. Vlastně se tím spíš ptám, jestli když vyřadím tenhle ventil, jestli se mi noha při zpátečce nezvedne. Ten ventil mi teče a když jsem to rozdělal, tak je to vydřené , takže oprava asi nee. Myslím že to tam je nějaký mix několika verzí. Nohu jsem měnil už já, ale zbytek je původní Upraveno 1. Duben 2021 uživatelem romanva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Duben 2021 Sdílet Odesláno 17. Duben 2021 Ahoj všem, našel by se tady někdo šikovný, kdo by byl schopný opravit, zrepasovat vadné čerpadlo ( pumpu ) trimu vestavného motoru Volvo Penta 3,0? Popř. radu čím by šlo takové čerpadlo nahradit. Díky Máš již opraveno? bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 17. Duben 2021 Sdílet Odesláno 17. Duben 2021 Dovolím si připojit se s dotazem. Dá se ten motor nějak jednoduše rozebrat? Řve mi tam ložisko a rád bych to promaznul. Ono to funguje, nahoru, dolů to chodí, ale když pouštím nohu dolů, tak to vříská. Mám to s tou bílou plastovou bandaskou. Když šrajtofle viděla co ten motorek stojí, schovala se pod postel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky