Zet Zveřejněno 9. Listopad 2020 Sdílet Zveřejněno 9. Listopad 2020 Teda zajímalo by mě jak se tohle dá udělat - to je snad nějaký výbuch.https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/lod-labe-kunetice-kradez.A201109_105716_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 Podle mne to sešrotoval jez. Jednou jsem viděl, jak rozlámal bytelnou dřevěnou pramičku na malá prkénka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 Taková škoda, že by špatně vyvázaná, nebo nějaký dobrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 (upraveno) odvázání vyvázaných lodí postihlo v srpnu i marinu v Českém Vrbném,naštěstí tyto 4 odvázané lodě kolega z ČB postahoval z přístavního bazénu a vyvázal znovu k molům a následně si pořídil zámek... Upraveno 9. Listopad 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 (upraveno) píšou že ukradená...ale přijde mi že je na víc kusů než dva :( a že jí někdo "pomohl" od motoru Upraveno 9. Listopad 2020 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 V Č.Vrbném si matně vybavuju kamery tak snad by neměl bejt problém to hovado najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 (upraveno) V Č.Vrbném si matně vybavuju kamery tak snad by neměl bejt problém to hovado najít...kamery tam jsou,ale obávám se,že to nikdo dál neřešil... Upraveno 9. Listopad 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 Když Č. Vrbné zprovoznili, tak kamery (a dozor) šlapaly OK. Stačilo se vrátit na loď pozdě večer a během chvilky tam byla hlídka. Osobně jsem několikrát zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husky Odesláno 10. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 10. Listopad 2020 (upraveno) Někdo tu loď odřízl. Sama nevyplula. Votom ani potom.Jde o to kdo a proč. V čí prospěch?A proč, téměř nová loď, je ještě v listopadu na vodě?Bylo to pojištěný?Každopádně je zajímavý kam zmizel motor. Nebyl to žádný drobeček a nezachytili ho sonarem.????????Podivná záležitost, mnoho neznámých. Upraveno 10. Listopad 2020 uživatelem Husky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se