mirzik Odesláno 16. Duben 2021 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2021 (upraveno) Tak zkouška za námi a naprostá spokojenost.Kluk se toho zezačátku trochu bál, ale když si to osahal tak nadšení bylo neuvěřitelný.Takže radost na obou stranách veliká.Už aby bylo teplo a sluníčko !!! Upraveno 16. Duben 2021 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Duben 2021 Sdílet Odesláno 17. Duben 2021 Boziiiii!!!!!!!! Doufam ze budes na srazu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 17. Duben 2021 Sdílet Odesláno 17. Duben 2021 Jééé to vypadá jako tady u nás na Cholíně pod mostem :) Pěkný!!! Tak zkouška za námi a naprostá spokojenost.Kluk se toho zezačátku trochu bál, ale když si to osahal tak nadšení bylo neuvěřitelný.Takže radost na obou stranách veliká.Už aby bylo teplo a sluníčko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 7. Červen 2021 Autor Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Tak konečně vyšlo počasí a mohli jsme v klidu provést pořádnou víkendovou zkoušku minimostu.Za syna - nekonečné nadšení, úsměv od ucha k uchu a nejraději by v něm i spal.Za mě - naprostá spokojenost, i když už vím co bych příště udělal jinak nebo vůbec. Po hladině to letí nádherně max rychlostí 27km/h (se mnou samo že méně :) )Tady malá ukázka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červen 2021 Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Krasny video! :)Akorat jsem tam chtel hodit komentar a nejde to, mas to video oznaceny jako urceny detem (coz teda rozhodne neni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 7. Červen 2021 Autor Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Akorat jsem tam chtel hodit komentar a nejde to, mas to video oznaceny jako urceny detem (coz teda rozhodne neni). Tak snad opraveno....dával to na YouTube kluk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 7. Červen 2021 Sdílet Odesláno 7. Červen 2021 Na vodě to vypadá fakt božsky, míjeli jsme Vás naproti Víru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Červen 2021 Autor Sdílet Odesláno 9. Červen 2021 Na vodě to vypadá fakt božsky, míjeli jsme Vás naproti Víru. Díky , jsem spokojen jak s vizuální tak s technickou stránkou, ale o mě nejde, hlavní je že klukovi se to líbí, baví ho to a má z toho radost.Matně si vybavuji že jsi plul proti nám, jestli se nemýlím tak pomalu na kochačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se