Sullaco Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Pěkná výprava. Nad některýma těma domečkama u vody se mi tají dech, ty lidi vůbec nevědí, co mají :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Pěkná výprava. Nad některýma těma domečkama u vody se mi tají dech, ty lidi vůbec nevědí, co mají :DAle vědí, přijeď se podívat ke mně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Neboj, taky jednou přijedu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Tak ten byl dobrej. Vis jak by si mel spinavou lod ?? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 tvl nevim kdo má v podpalubí vercajk na mytí jak na Titanicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes Odesláno 2. Září 2015 Sdílet Odesláno 2. Září 2015 Pěkné fotky. Ta Slapská rodinka labutí je docela unikátní. Tři mláďata hned od narození bílá, čtyři šedá. Potkáváme je často a pokaždé na to padne půlka chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se