Anachy Zveřejněno 23. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 23. Březen 2009 Ahoj, v loňském roce měl jeden člověk (bohužel jsem si neuložil kontakt) snahu zorganizovat zahajovací plavbu a to po Labi. Bohužel jsem se nemohl zúčasnit ale dle toho co jsem se po akci dozvěděl to prý bylo príma. Na Labi jsem byl zatím jen jednou a to ještě na gumáku. Nemá někdo zájem to letos zopakovat! Myslím, že nejde nikomu o žádné závodění ale jen se někde sejít, kde by šlo dát lodě na vodu, nechat zaparkovaná auta s vleky a třeba na víkend někam po řece popojet posedět, pokecat. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Březen 2009 Sdílet Odesláno 23. Březen 2009 na tuhle sobotu je nahlášená zahajovací plavba z Prahy do Davle, sraz na komoře Modřany v 10,OO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džordžo Odesláno 24. Březen 2009 Sdílet Odesláno 24. Březen 2009 Davide, už se těšíme. Vím o asi pěti lodích, standartní sestava. Ještě musím obvolat komory, abych je pak netahal z gauče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2011 Tak jsem již dal loď na vodu a užil si první příjemný víkend s koupáním (voda 21st.C). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se