fencl.tom Zveřejněno 4. Srpen 2010 Sdílet Zveřejněno 4. Srpen 2010 Ma nekdo zkusenost s motory Parsun 15 hp a SEA KING 15HP?Zaujaly me moc cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 15. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2010 mam SEA KING 15 a pripada mi zcela stejny jako parsun zrejme stejny motor jiny nazev papiry jsou na parsun jinak zatim spokojenost ale mam najeto zatim asi 2o-25 mhod.pokud to mas na vnitrozemi tak se neboj ke brehu to je vzdycky kousek na more nedokazu posoudit ale jak se tu nekde psalo tak s nimi tak velke problemy nejsou akorat se musis smirit s tim ze mas POUZE CINU A NA TU BYCH NESAH ASI KLACKEM jak jsem se jednou doslech na Cidline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2010 Ahoj.Trochu se obavam toho, ze to same se pred x lety rikalo o korejcich ohledne aut a ejhle. Dneska uz ty "blbi" korejci, kteri byli jeste pred par lety zatracovani davaj napr..... zabehnutejm evropskejm znackam a uz to vubec neni potupa neco takoveho vlastnit.Oni se ti kuci sikmovoci rychle ucej a i kdyz prvni vytvory byli z dilny, kde delali tenisky pro zdejsi rakosky, tak dneska uz malinko postoupili a myslim si, ze kvalita pujde dal nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 15. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2010 JJ přesně tak, bude to stejný jako s motorkama, kdy se Japoncům všichni smáli a oni jezdili na výzvědy do naší JAWY. A kde jsou dnes Japonci že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fencl.tom Odesláno 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 Taky si myslim ze by nemuseli byt spatny.Konkretne me zaujal Sea King 15 za 41000kc.Ta cena je opravdu bezkonkurencni a pokud pri ohleduplnem provozu neco vydrzi je to myslim dobra volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 Pokud je zajištěněj pozáruční servis a dostupnost dílů asi bych se toho nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2010 jak mam info tak s nahradnimi dily tak velky problem neni je to v podstate yamaha spousta veci je zamenitelna a parsuny se bezne servisuji treba v praze-neptun?aspon podle nekolika lidi co do toho delaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fencl.tom Odesláno 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2010 No vypada to nadejne.Asi jej poridim.Se startovanim problem neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2010 zatim chyta na prvni skubnuti ale jak jsem psal mam ho od jara ted jsem najel tricatou motohodinu tak zacnu ho vic honit zatim jezdil na trictvrte plynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 29. Září 2010 Sdílet Odesláno 29. Září 2010 tak byla prvni zavada utrzene ocko na rohatce u startovani prodejci stacila fotka poskozeni tak jsem udelal nove ocko z 2mm nerezu a mam nahradni pri vymene jeste prasklo zajisteni tahla sytice v autodilech za 4 kc taky doporucuji zaradit mezi nahr.dily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se