Přejít na obsah
Plavidla.cz

Sjezdy a kotviště Lysá nad nabem

elvikol

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny na fóru. Hledám příhodný sjezd pro loď - střední Labe. Slyšel jsem, že se dá spustit loď na Labe v také v Lysé nad Labem. Mám laminátku Quicksilver. Může mi někdo poradit ? Problémem je už delší dobu nízký stav hladiny Labe.

kousek od Lysé je sjezd. loni jsem tam spouštěl motorák. je tam i molo. Starosta Lysé říkal ze to tam chtějí zvelebit tak možná už to tam bude lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 6 months later...

Zdárek všichni.

Tak jste mi dobře poradili, sjezd v Lysé nad Labem mi perfektně vyhovuje. Je oblíbený, je na něm docela provoz. Snad se to tam s ohledem na přístup postupně nějak vylepší.

Ještě bych potřeboval poradit kam s lodí po vytažení. Budu vděčný za jakoukoliv informaci o možnosti koupě pozemku (i louka apod.) cca do 500 m2, kam bych si mohl dát loď s přívěsem po vytažení a mimo sezonu.

Díky za jakoukoliv informaci.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny na fóru. Hledám příhodný sjezd pro loď - střední Labe. Slyšel jsem, že se dá spustit loď na Labe v také v Lysé nad Labem. Mám laminátku Quicksilver. Může mi někdo poradit ? Problémem je už delší dobu nízký stav hladiny Labe.

Ahoj, spouštím na vodu Sedlčánky, ul. U Přívozu. Je kousek od sjezdu molo a tam loď uvážu. Dával jsem loď na vodu i při nízkém stavu a v pohodě. Navíc je to v zátočině, tak tě nebude brát proud.

Odkaz ke komentáři

• 3 years later...
V 28. 2. 2021 at 17:06, elvikol napsal:

Zdárek všichni.

Tak jste mi dobře poradili, sjezd v Lysé nad Labem mi perfektně vyhovuje. Je oblíbený, je na něm docela provoz. Snad se to tam s ohledem na přístup postupně nějak vylepší.

Ještě bych potřeboval poradit kam s lodí po vytažení. Budu vděčný za jakoukoliv informaci o možnosti koupě pozemku (i louka apod.) cca do 500 m2, kam bych si mohl dát loď s přívěsem po vytažení a mimo sezonu.

Díky za jakoukoliv informaci.

Ahoj a kde to tam je ten skluz v té Lysé děkuji za info

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...