elvikol Zveřejněno 28. Červenec 2020 Sdílet Zveřejněno 28. Červenec 2020 Zdravím všechny na fóru. Hledám příhodný sjezd pro loď - střední Labe. Slyšel jsem, že se dá spustit loď na Labe v také v Lysé nad Labem. Mám laminátku Quicksilver. Může mi někdo poradit ? Problémem je už delší dobu nízký stav hladiny Labe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Červenec 2020 Bohužel u jezů jsou elektrárny, nebo např. v Brandýse kanál pro slalom kajakářů, rozdíl je i více než metr.Pavle moc díky, zavolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 29. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2020 Zdravím všechny na fóru. Hledám příhodný sjezd pro loď - střední Labe. Slyšel jsem, že se dá spustit loď na Labe v také v Lysé nad Labem. Mám laminátku Quicksilver. Může mi někdo poradit ? Problémem je už delší dobu nízký stav hladiny Labe.kousek od Lysé je sjezd. loni jsem tam spouštěl motorák. je tam i molo. Starosta Lysé říkal ze to tam chtějí zvelebit tak možná už to tam bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2020 Bohužel u jezů jsou elektrárny, nebo např. v Brandýse kanál pro slalom kajakářů, rozdíl je i více než metr.Pavle moc díky, zavolám. například na kanále kajakářů těžko budeš jezdit a spouštět a na řece rozdíl nepoznáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 30. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2020 Spouštěl jsem 6m v Čelákovicích,ulice U kapličky,volně přístupný,parkování auta možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 28. Únor 2021 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2021 Zdárek všichni.Tak jste mi dobře poradili, sjezd v Lysé nad Labem mi perfektně vyhovuje. Je oblíbený, je na něm docela provoz. Snad se to tam s ohledem na přístup postupně nějak vylepší.Ještě bych potřeboval poradit kam s lodí po vytažení. Budu vděčný za jakoukoliv informaci o možnosti koupě pozemku (i louka apod.) cca do 500 m2, kam bych si mohl dát loď s přívěsem po vytažení a mimo sezonu.Díky za jakoukoliv informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 3. Březen 2021 Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 Zdravím všechny na fóru. Hledám příhodný sjezd pro loď - střední Labe. Slyšel jsem, že se dá spustit loď na Labe v také v Lysé nad Labem. Mám laminátku Quicksilver. Může mi někdo poradit ? Problémem je už delší dobu nízký stav hladiny Labe. Ahoj, spouštím na vodu Sedlčánky, ul. U Přívozu. Je kousek od sjezdu molo a tam loď uvážu. Dával jsem loď na vodu i při nízkém stavu a v pohodě. Navíc je to v zátočině, tak tě nebude brát proud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef12345 Odesláno 1. Prosinec 2024 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2024 V 28. 2. 2021 at 17:06, elvikol napsal: Zdárek všichni. Tak jste mi dobře poradili, sjezd v Lysé nad Labem mi perfektně vyhovuje. Je oblíbený, je na něm docela provoz. Snad se to tam s ohledem na přístup postupně nějak vylepší. Ještě bych potřeboval poradit kam s lodí po vytažení. Budu vděčný za jakoukoliv informaci o možnosti koupě pozemku (i louka apod.) cca do 500 m2, kam bych si mohl dát loď s přívěsem po vytažení a mimo sezonu. Díky za jakoukoliv informaci. Ahoj a kde to tam je ten skluz v té Lysé děkuji za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Prosinec 2024 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se