vlastakovar Zveřejněno 20. Červenec 2020 Sdílet Zveřejněno 20. Červenec 2020 Ahoj,lze plout v Německu s motorákem 5hp bez německé registrace?Kdyby to někdo věděl děkuji.SPS neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2020 Kdyz jsem byl pred par lety v DE, chytil mne wasserpolicajt a ptal se jak to, ze nemam registraci kdyz mam 5HP motor. Kdyz jsem mu odpovedel, ze tohle neni nemecka lod, tak rekl, ze to je OK, ale at si vyvesim ceskou vlajku (coz jsem predtim nemel, protoze byla oskubana a nechtel jsem delat ostudu CR) a ze muzu jet.Takze dle moji prakticky zkusenosti to mozny je, mel bys ale splnovat nase pozadavky, tzn. mit na pridi napsany jmeno a bydliste (ja mel mesto a stacilo to), mit povinnou vybavu a tak podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastakovar Odesláno 21. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2020 Díky jdu do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se