vlastakovar Zveřejněno 19. Červenec 2020 Sdílet Zveřejněno 19. Červenec 2020 Ahoj,plul někdo po trase Labe-Sála-Unstrut?Plánuji to letos v záříVlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2020 Já jen kousek od Labe. Jezy s komorou uprostřed, docela divný a zajímavý. Je tam docela proud, voda byla celkem čistá a teplá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastakovar Odesláno 20. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 20. Červenec 2020 Díky za info.Mám rychlost 10 doufám že to vyjedu až na Ustrut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 20. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2020 Ahoj,plul někdo po trase Labe-Sála-Unstrut?Plánuji to letos v záříVlasta popluješ to z Čech komplet po Labi nebo loď složíš někde v Německu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastakovar Odesláno 21. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2020 Z Děčína do Halle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 21. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2020 možná bych se svojí lodí plul taky...plavil jsem se v únoru v opačném směru (Magdeburg-Děčín), ale to bylo spíše ve spěchu, protože nebylo moc počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastakovar Odesláno 22. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 22. Červenec 2020 Plul bych na Sálu a tam skončil někde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se