Miloš D Zveřejněno 15. Červenec 2020 Sdílet Zveřejněno 15. Červenec 2020 Jak odstranit kličkování lodi v malé rychlosti.crownline 230 ČR mercruiser 350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 Naházet hodně věcí do přídě, nebo tam někoho posadit. Dělá to především příliš zanořená záď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2020 Kluzák s jedním Zetkem ti to bude dělat pořád, řešení je krapet přidat což sice víc žere a už to dělá krapet vlnu ale nic jinýho nelze. Pravdu má taky Davis s tou přídí ale i tak to při opravdu nízké rychlosti klíčkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENNY Odesláno 16. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2020 jojo, asi to dělá každá loď, dělalo mě to u každé, když jedu jen tak, tak jedu na malou 5ku a řídím velkou 60kou. Rychlost +-8km/hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2020 Nedělá to každá loď, ale každá přeložená na záď, zvlášť s hlubokým V-éčkem. Dělá to velký úhel náběhu, kdy loď začne přepadávat z strany na stranu. Udělá mi to i malej bajbót, když zadek přetížím. Velkej parník mi plave rovně vždy. 8m dlouhý klouzadlo mi plavalo taky rovně, díky hodně plochému dnu a podélnému kýlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2020 Mám starou poctivou norskou loď a kličkuje mi to asi míň než moderní šlupky nebo to lidi neuměj. Jen si tak občas brnknu do volantu na druhou stranu a jsem schopnej držet přímej směr. V přídi mam 60 l fekální nádrž a nevšiml jsem si, že když je plná ******, aby to drželo stopu líp :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se