Mič Zveřejněno 14. Červenec 2020 Sdílet Zveřejněno 14. Červenec 2020 Ahoj prosim o radu. Zalozni motor Selva 3,5Pk mi nedava jiskru. Zrejme je špatne zapalovaní. Je nejaky zpusob jak overit funkčnost zapalovani? Pripadně na co ještě koulnout a kde zapalovani sehnat? Ruzne zapalovani jsem nasel v čině ale moji rozteč 52mm nemaj. Diky za rady a tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2020 Kontroloval jsi výtrhovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 19. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 19. Červenec 2020 nekontroloval, nevím co to je :-) prosím o podrobnější popis. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2020 Nevím, jestli si neděláš srandu... Je to taková podkůvka, která se dává pod červený čudlík kterým chcípáš motor. Není to až tak nesmyslná rada, dost lidí (sám jsem jeden z nich) ze sebe takhle udělalo blbce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Červenec 2020 Tak se stavím do řady blbců. U takto maleho motoru me to vubec nenapadlo! Takze diky moc :) už to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 4. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2020 Ještě doplním, co jsem zjistil když jsem pátral po zapalování. Zapalování jsem našel na čínských eshopech od 200-500kč. Originál Selva se dá také pořídít ale cena je cca 4.500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se