Josef Zveřejněno 19. Červen 2020 Sdílet Zveřejněno 19. Červen 2020 Zdravím, poradíte prosím někdo servis, který je schopný servisovat Selvu 80 Portofino 2T? Mám dojem, že při vyslovení této značky to působí jako strašák... :-) Jsem z Prahy. Díky za doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 19. Červen 2020 Sdílet Odesláno 19. Červen 2020 Asi jedinej prodejce http://search.seznam.cz/?q=cz+marine&url=http%3A%2F%2Fwww.czmarine.cz%2F&v=2&c=1&data2=WZkc8FeeYN_0ntpgI0Tt62iSzEQl5zy68Ziswywj4U2DoUsw6Q_YgJmkiDUL4gomMo3Xn_B2VJ2aHZNQKN6VM7WBdbmbEq0abfnkhmJT8BrKL8TGrFcEKb3owKuUVkUG-8PrOuqOVszVjQ2v3YK7jWdJktm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Odesláno 22. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 22. Červen 2020 Díky za odkaz. Už jsem tam jednou byl na servis, ale je to pro mě trochu z ruky. Myslel jsem právě Praha a okolí, Středočeský kraj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Červen 2020 Sdílet Odesláno 22. Červen 2020 A co tak převratného potřebuješ na dvoutaktu, že chce servis? ( Když to pořádně stejně nikdo neumí ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Odesláno 23. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2020 (upraveno) Upraveno 23. Červen 2020 uživatelem Josef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Odesláno 23. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2020 (upraveno) Tak nevím jestli je to zrovna něco převratného, ale jde mi v zásadě o tento problém. Potřeboval bych přetěsnit nohu, v tomto stavu si nemohu dovolit to dát na vodu. Sám se neodvažuji do toho pustit, nehledě na to, že k tomu nemám těsnění, nebo nějaký montážní materiál, stahovák... Nevím co je k tomu potřeba. Nedávno jsem měnil olej v noze a prvotně vyteklo nepatrně málo vody a pak až olej. Což samozřejmě také není v pořádku :-( Nerad bych ten motor oddělal. Upraveno 23. Červen 2020 uživatelem Josef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Červen 2020 Sdílet Odesláno 24. Červen 2020 Co jsem koukal, některé díly jsou shodné s Yamahou. Že by kopie? Zkus to u nich. A,, neměl jsi vlasec namotanej na hřídeli? Vyměnit Semmering není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Odesláno 25. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 25. Červen 2020 Taky jsem někde narazil na určitou shodu s Yamahou, možná by stálo za to se u nich poptat. Mám loď krátce, za mého užívání jsem vlasec nenamotal a předešlý majitel samozřejmě nevím :-/ Díky za zprávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 25. Červen 2020 Sdílet Odesláno 25. Červen 2020 Zkus Cell Navis (Tomáš Buňka) http://cellnavis.cz/Je dobrej, můžu doporučit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Odesláno 26. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 26. Červen 2020 Díky moc za doporučení, určitě zkusím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 19. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2020 Jak jsi dopadl. Mám stejný motor zatím servis nepotřebuji, ale předpokládám, že budu. Jsem rád, že motor v ČR nemám pouze já :-). Jinak zmiňovaný servis v budějicích zatím můžu doporučit na jejich stránkách mají detailně rozkreslené motory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se