Millan Zveřejněno 14. Červen 2020 Sdílet Zveřejněno 14. Červen 2020 (upraveno) Zdravim,chci se zeptat jestli nekdo vi k cemu slouzi nadobka na motoru(foto) a co se do ni lije.Myslim si ze zelena hydraulika ATFko . Ten olej z toho postupne mizi. Je v tom snimac hladiny takze az dojde kapalina asi nepujde nastartovat,jdou od toho draty nekam k zapalovani.A hadicka jde od nadobky nekam k noze. Upraveno 14. Červen 2020 uživatelem Millan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2020 Sdílet Odesláno 15. Červen 2020 Že by hydraulika pro zdvih nohy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 15. Červen 2020 Sdílet Odesláno 15. Červen 2020 převodový olej nohy motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 15. Červen 2020 Sdílet Odesláno 15. Červen 2020 Nádržka na převodový olej v noze. Ubývat by neměl. Jestli ti ubývá a ne tou nádržkou, někdy to přetlakem při jízdě fouká okolo netěsného víčka. tak to musí jít nohou do vody,... olej na hladině?Mění se po každé sezoně. Pokud byl měněn a ne odborně (zespod pumpičkou), ale horem doléváním tak je tam vzduch a bude ubývat dokud se všechen vzduch nedostane ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červen 2020 Sdílet Odesláno 15. Červen 2020 (upraveno) Nebo dokud se vršek nezadře. Upraveno 15. Červen 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 15. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 15. Červen 2020 Na hladine čisto,olej menil predchozi majitel podzim 2019 ,kontroloval jsem to pred spuštěnim na vodu a zespod olej vytekal a shora taky ,ale je mozne ze pokud to fakt menil shora tak tam byl (je) vzduch a tak si to ten olej bere. Mam jeste zbytek oleje do nohy z predchoziho clunu od pana Schneidera z bootcentrum tak doleju a uvidim.Moc dik za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 16. Červen 2020 Sdílet Odesláno 16. Červen 2020 Pro tvoji jistotu, vypustit a znovu napumpovat od spoda a máš klid, tak bych to řešil jájinak mně taky trochu mizí, tak velkej panák za sezonu dolejvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červen 2020 Sdílet Odesláno 16. Červen 2020 No jo - já mám ještě "vykopávku" nohu, tak tyhle vymoženosti nemám a musím věřit tomu, že když to před sezonou vyměním a doplním tak to tam tu sezonu snad vydrží :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 16. Červen 2020 Sdílet Odesláno 16. Červen 2020 Ten olej taky často mizí vadným guferem noha-kardan a olej teče do kardanové manžety,jde to jednoduše vidět po sundání nohy z transomu.Výměna gufera je již trochu složitější.Potřebné díly mám skladembootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 17. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Po sezone se ozvu ohledne dilu. Ted se mi lod z vody fakt vytahovat nechce.???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se