viky_cz Zveřejněno 28. Červenec 2010 Sdílet Zveřejněno 28. Červenec 2010 (upraveno) Ahoj vsichni.Jak uz jsem tu nekde psal, koupil jsem v Polsku za mrzky peniz starsi kajutovy clun.Vzhledem jeho stavu budu nucen provest nejake to laminovani a zrejme rekonstrukci interieru -puvodni majitel byl zrejme naprosty ignorant a jeste k tomu pred prodejem vetsinu interieru "demontoval" velmi zvlastnim zpusobem. Mimo jine vnitrek lodi obsahuje asitak 5 ruznych nateru, ktere se ruzne loupou.Urcite narazim i na dalsi problemy, ale ted mam jeden zakladni: Lod ma vylomeny zavit na vypousteci sroub vzadu v kylu. Vite nekdo, kde sehnat nejaky polotovar, ktery se tam zalaminuje, nebo jiny tip jak to opravit?Bez toho sroubu bych asi na hladine dlouho nepobyval a deticky jsou precejen nedockave, ty nejaka rekonstrukce na konci leta nezajima.Diky. Upraveno 28. Červenec 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2010 vodovodni fitinku nasoustrudu stahni tan plast a zalep dobrym epoxidem je to mosaz zatku taky vodovodni na imbus mam tak udelanou nadrz a drzi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 28. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2010 dají se koupit gumové ucpávky různých průměrů místo vypouštěcích šroubů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 8. Srpen 2010 (upraveno) Diky za odpovedi, zrejme pujdu cestou tu ucpavky. Zkusil bych tam zalaminovat nejakou kruhovou vec (treba kus plastovy trubky s osazenim, aby tam drzela). Mam ted dalsi dilema:Potrebuju vymenit to prkno co na nem drzi motor. Puvodni 1" prkno bylo dost shnily, tak jsem ho vyboural. Bylo mi receno, ze nejlepsi bude preklizka co se z ni delaji podlahy na vleky. Je rozumny to pouzit? Vite kde ji sehnat? Nebo se na to pouziva neco lepsiho? Edit: Treba bych to mohl udelat z tohodle ? ... http://www.vapp.cz/eshop-detail/preklizka-protiskluz-313x2053x15mm-bocnice-pv-2-1/ Upraveno 8. Srpen 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Srpen 2010 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2010 pokud chces tak se ozvi mame to k sobe kousek sam jsem na jare to same resil se sportem jinak mat. jsem kupoval v ARA Konarovice pokud bude slusna voda budu v sobotu s lodi ve Veletove tel.723659581 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2010 (upraveno) Moc dekuju za info.Ted na dva tydny odjizdim, tak bych se kdyztak potom ozval a treba bysme se sesli a probrali to.V. Upraveno 10. Srpen 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 10. Září 2010 Ahoj vsichni, vcera jsem nasel tohle: http://www.avaryacht.cz/rf294-drain-plug-housing-nylon-coarse-thread.p.aspx Je to ten spravnej vypousteci sroub? Jinak jsem na clunu loupal odfouklou barvu na boku a dopadlo to takhle: http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/HPIM7039B.jpg Je mi jasny ze ten clun byl jiz jednou po smrti, nicmene, nemam velky problem to zalepit. Nejake tipy a rady? (Vim ze to vypada hrozne, ale dal jsem se na vojnu, tak holt bojuju.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 11. Září 2010 Sdílet Odesláno 11. Září 2010 no, tak to Tě čeká hezká prácička, ale moc Ti přeju aby Tě to nadšení neopustilo, protože až to bude hotovo, tak to bude paráda svezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 11. Září 2010 (upraveno) Dekuju, uz s manzelkou laminujeme a jde to celkem dobre.Dam sem fotky, az nejaky budou. Edit: tak prvni vikend laminovani za nama. http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/HPIM7049B.jpg Dela nam trochu problem udelat na tom tu spravnou hranu, ale jde to jinak dobre. Upraveno 15. Září 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Září 2010 Sdílet Odesláno 12. Září 2010 o ostřejších hran pomůže dát přes poslední vrstvu laminátu PE fólii a přes ní laminát utáhout, případně přihřát opatrně horkopistolí. opatrně kvůli fólii, jinak se taví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 13. Září 2010 Sdílet Odesláno 13. Září 2010 zatím paráda, vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 15. Září 2010 (upraveno) Diky, vymenil jsem obrazek za denni, je to trochu lip videt.Jinak dneska jsem si poridil odvodnovaci spunt z AvarYachtu za 88,- Kc, sice by ten kousek plastu mohl stat i tretinu, ale i tak je to ve srovnani s vlastni vyrobou smesna cena. Vypada dobre. Uvidim jak to pujde namontovat. Upraveno 16. Září 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 16. Září 2010 (upraveno) Mam dalsi hloupy dotaz, tyka se prkna na motaz motoru.Sehnal jsem preklizku na privesy, 21mm, puvodni prkno bylo zalaminovany, ale tahle preklizka je lakovana, bude na ni ten laminat drzet, nebo ji mam nechat nezalaminovanou?Diky, V. Upraveno 16. Září 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2010 (upraveno) Koukam se se tu zatim nikdo s odpovedi neobjevil, tak aspon pro pobaveni... dneska jsem zkonstruoval manipulacni vozik (upozornuji ze to nema byt - ackoliv kdysi puvodne byl - vlek) http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/HPIM7110B.jpg Upraveno 19. Září 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 20. Září 2010 Sdílet Odesláno 20. Září 2010 Mam dalsi hloupy dotaz, tyka se prkna na motaz motoru.Sehnal jsem preklizku na privesy, 21mm, puvodni prkno bylo zalaminovany, ale tahle preklizka je lakovana, bude na ni ten laminat drzet, nebo ji mam nechat nezalaminovanou? Diky, V.Asi máme na mysli stejný materiál, (tmavě hnědá folie z obou stran, co vypadá jako lak, možná z jedné strany vroubkovaná..) - já jsem ze stejného materiálu dělal úchyt rezervního motoru a po dvou sezonách v soli je to ok.. jenom jsem napustil boky rezistinem., ze stejného materiálu mám venku kryt vodoměrné šachty a nic.. je to vodovzdorná překližka, tak at ukáže, co umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2010 Diky. :-) ja vedel ze nekoho vyprovokuju.Jo tohle je presne ten material.Zkusil bych ho teda ho tou pryskyrici "nalepit" k zadnimu celu a zevnitr nechat volny. Uvidime co to udela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 20. Září 2010 Sdílet Odesláno 20. Září 2010 Diky. :-) ja vedel ze nekoho vyprovokuju. Jo tohle je presne ten material.Zkusil bych ho teda ho tou pryskyrici "nalepit" k zadnimu celu a zevnitr nechat volny. Uvidime co to udela.před lepením přebrousit, při lisování se používá separátor, nemuselo by to chytit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2010 OK. Dik. V tom pripade prebrousim tu hladkou stranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 29. Září 2010 Opet prosim pritomne o radu.Kdyz chci vyrobit nektere casti interieru z preklizky, rekneme ze pouziju truhlarskou a nalakuju ji, mam pouzit bukovou, smrkovou nebo borovou? Nechci aby to moc vazilo, uvazuju o 5 nebo 8mm, mate s tim nekdo zkusenost?Diky. V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 29. Září 2010 Sdílet Odesláno 29. Září 2010 (upraveno) já to dělám ze stejné, jako jsou ty bočnice na vozík, které jsi použil, ale dělá se od 9 mm i oboustranně hladká,http://www.dyas.eu/preklizky_vodovzdorne_stavebni_s_povrchovou_upravou.htm je zaručené vodovzdorná, dá se dýhovat, např. já jsem z ní dělal dvířka skříňky v mot člunu, kde není nouze o slaný šplíchanec, dýhu jsem lepil PU lepidlem (jemně přebrousit povrch překližky před lepením), dá se použít i truhlářská, ale na povrchovou úpravu je potřeba použít PU lak s tužidlem. Upraveno 29. Září 2010 uživatelem sunrider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Odesláno 3. Říjen 2010 Dobry den preji.... Posilam vysledek dnesniho pokusneho napasovani preklizky. Snad je to takhle OK. http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/F0072.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2010 Dobry den preji.... Posilam vysledek dnesniho pokusneho napasovani preklizky. Snad je to takhle OK. http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/F0072.jpgVypadá to dost dobře - ale to je jen můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 4. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2010 hezký, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 5. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 5. Říjen 2010 dobrý, ted bych to zalaminoval a na horní hranu bych dal nerezový U profil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Odesláno 5. Říjen 2010 (upraveno) Diky za komentare. :-)Premyslel jsem tak o 2.5mm hliniku na tu hranu.Este to budu zabrusovat aby si to sedlo na stenu. Pak uvidim. Upraveno 5. Říjen 2010 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se