Standa 51 Zveřejněno 27. Květen 2020 Sdílet Zveřejněno 27. Květen 2020 Ahoj, jsem tu nový a naprostý nováček. Sháním startér a vrtuli na Crescenta 25. Děkuji za každou nabídku i radu.E-mail MechuraS@seznam.cztel. 603781138 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Ahoj, zatím se nikdo neozval. Sehnal jsem na půjčení originál vrtuli na Crescenta 25. Zkusím sem dát pár fotek jak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Květen 2020 Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 (upraveno) Na muzeum se těžko něco schání. Ty ji nemáš vůbec nebo jen pobitou? Upraveno 29. Květen 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Mám jinou upravenou od Maxe ale něco je špatně a nemůže se zařadit rychlost. A od lidí kteří tomu rozumějí je to tou vrtulí. Tak se jí snaží ještě nějak upravit , no originál vrtule by nebyla na škodu. Ikdyž Max si myslí že originál má zbytečně velké stoupání a bude se při plném přidání dusit. Tuhle půjčenou budu právě zkoušet, jak to dopadne nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Mám tuhle. Max jí upravil z Vichra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Květen 2020 Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Kvůli těžké vrtuli se může stát, že nejde při vyšším volnoběhu vyřadit. Ale nejde zařadit? To je nějaká volovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 To fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Květen 2020 Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Tak tos mi toho zrovna moc neřekl. Máš teleflex nebo řadíš na motoru? Při špatně seřízeném táhlu řazení nebo bowdenu teleflexu se sjede řadící vidlička a neřadí to, případně praskne a vletí do ozubených kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Nojo ale já jsem napsal ,že jsem úplný nováček. S lodí jsem ještě nejel. Jel sní pouze kolega , který prý ujel asi 300 m a který se to snaží zprovoznit. Má to dálkové ovládání , jestli si myslel tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Květen 2020 Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 No, jestli kolega neví dost přesně o co jde, tak to nejspíš dorazí. Plyn je celkem sranda, řazení je, pokud nevíš, o hubu. Likvidace převodovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 29. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2020 Ne tak to určitě není. Jenom já to neumím popsat a vlastně jsem se do toho ani nechtěl pouštět. Já můžu jen se snažit sehnat tu origo vrtuli a třeba i startér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 31. Květen 2020 Sdílet Odesláno 31. Květen 2020 Mám tuhle. Max jí upravil z Vichra. Není z Vichra...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 51 Odesláno 19. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2020 Poptávka stále platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se