Dalibor Zveřejněno 27. Květen 2020 Sdílet Zveřejněno 27. Květen 2020 Dobrý den, prosím o radu a pomoc při vyřešení problému . Před rokem jsem zakoupil loď od starších manželů. V té době jsem k ní používal motor o obsahu 5HP. Letos jsem zakoupil motor o vyšším výkonu(průkaz VMP vlastním) a chtěl jsem vše registrovat na SPS. Bohužel nevlastním žádný certifikát, žádný dokument k typu lodi, psal jsem výrobci, ale ten nereaguje. Jak mám postupovat, abych bylo vše legální? Nebo prosím o pomoc při registraci Štítek lodi jsem přiložil. Děkuji za pomoc a rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2020 Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 (upraveno) Nejlíp zavolat na SPS Kpt. Kudláčka, teda pokud patříš pod Prahu. Když máš štítek s CE a kupní smlouvy, neměl by být problém. Upraveno 27. Květen 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Odesláno 27. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 Děkuji za reakci. Bohužel na SPS Děčín jsem osobně dnes neuspěl - při dotazu zda mohu přijet k registraci i přes prokázání ( fota jsem předložil ) jak štítku, tak kupní smlouvou. Proto jsem tak bezradný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2020 Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 No a co ti řekli, co chtějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Odesláno 27. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 Certifikát o prohlášení o shodě , nebo potvrzení od výrobce, že loď byla dříve provozována " třeba k rybaření "- důležitá jsou hlavně kulatá razítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se