yannick Zveřejněno 24. Květen 2020 Sdílet Zveřejněno 24. Květen 2020 (upraveno) Prosím o zdílení! Dnes v noci to je 24.5. Byl ukraden motor Honda BF 5 Su_-BADS-2400646. V přístavišti v Týně nad Vltavou. Byl ukraden nějakou hyjenou nejstaršímu členu našeho klubu! Důchodce který jej kupoval na splátky. Už podle lodě je vidět že to není žádný zbohatlík! Kdyby jej někdo nabízel prosím kontaktujte mě na tel. 777964399. Nebo na yachtclubtyn.webnode.cz/ Oty Cirnfuse Týn na Vltavou. Děkuji. Upraveno 24. Květen 2020 uživatelem yannick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 27. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 (upraveno) Protože naše komunita má obrovský zájem pomoci Jardovi a aby si mohl tuto už tak pochroumanou sezónu užít po vašich dotazech jsme zřídily ůčet na pořízení jiného motoru.Samozřejmě že budem průběžně informovat o stavu a jak bude dostatečná částka na koupi i staršího tak mu jej koupíme,namontujeme a vše zdokumentujeme.Po té bude účet zrušen.Tak,že kdo chce pomoci dobré věci pomůže jakoukoli částkou na číslo účtu XXX XXX XXX.Předem moc děkuje.Částku a jmený seznam samozřejmě zveřejním na této skupině.( Více na Fcb Lodě Loďky stavby přestavby doma), yachtclub Týn nad Vltavou Upraveno 2. Červen 2020 uživatelem yannick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 27. Květen 2020 Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 To je chvályhodné.Mě taky ukradli motor, tak posílejte i ke mě na účet, částka je neomezená :D :D :DA teď vážně. Kolik je tak přijatelná částka pro přispění pánovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 27. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 Pro Jardu každá koruna na motor dobrá.To je chvályhodné.Mě taky ukradli motor, tak posílejte i ke mě na účet, částka je neomezená :D :D :D A teď vážně. Kolik je tak přijatelná částka pro přispění pánovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 27. Květen 2020 Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 Držím palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 27. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2020 (upraveno) Děkuji. Někdo šel na jistotu. Jarda to měl vše zabezpečený jak lankem tak řetězem a stejně to bylo prd platný bohužel. Nejhorší na tom je to že je to důchodce který aby si koupil jeho vysněný motor na splátky tam přestal i kouřit cigarety aby každý měsíc mohl zaplatit splátku motoru. Proto nás napadla tato akce aby si už tak pochroumanou sezonu užil s jiným motorem. Více na https://yachtclubtyn.webnode.cz/. Upraveno 28. Květen 2020 uživatelem yannick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Květen 2020 Sdílet Odesláno 28. Květen 2020 Je to pěkná sviňárna, takže alespoň maličkost jsem poslal, snad se zapojí více lidí od vody a dobře to dopadne, přeji pánovi ať si to na vodě ještě dlouho užije :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 28. Květen 2020 Sdílet Odesláno 28. Květen 2020 (upraveno) Snad srdce a peněženky kamarádů od vody nebudou k tomuto silnému příběhu lhostejné... Upraveno 28. Květen 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 28. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 28. Květen 2020 Moc vám všem děkujeme. Až bude dostatek peněz na motor účet zrušíme. A seznam lidí kdo přispěl zveřejníme. Nafotíme i předání motoru Jardovi u kterého bude i seznam lidí kdo kolik přispěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 2. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 2. Červen 2020 Dnem 2.6.2020 se ukončuje možnost přispění na účet Jardovi na motor. Celková vybraná částka činí 20 002 Kč. Brzy dodáme další informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKIN Odesláno 3. Červen 2020 Sdílet Odesláno 3. Červen 2020 Nestih jsem, ale jak je vidno, dobrých duší je dostatek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 4. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 4. Červen 2020 (upraveno) Všem moc děkujeme. Tady je seznam lidí kdo přispěl na dobrou věc. Tuto sobotu by mělo dojít k slavnostnímu předání motoru v přístavišti. Upraveno 10. Červen 2020 uživatelem yannick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 4. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 4. Červen 2020 Fakt super lidi!Dámy a Pánové,dne 26/5. Jsem prosil o pomoc pro našeho kolegu kterému ukradli motor z jeho milované lodičky.A stal se zázrak! Né že by se snad motor našel,ale díky nezměrné solidaritě lidí kolem vodyse nám podařilo nasbírat dost na to aby jsme Jardovy mohli přispět na nový!!!motor.Díky velice štědrému a kladnému přístupu firmy KWS sports&Boat King jsme dnes,to je 3/6. převzaly motor Mercuri 5 hp.Video ze skoušky a zprovoznění dám příští týden.Ještě jednou všem opravdu dobrým lidem děkujeme.Za Jacht club Týn Oto Cirnfus předseda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červen 2020 Sdílet Odesláno 4. Červen 2020 Skvělá věc se podařila,paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se