vesco Zveřejněno 24. Květen 2020 Sdílet Zveřejněno 24. Květen 2020 Ahoj borci,mam taky mensi problem,na dalkovem ovladani Yamaha 703 mi nefunguje rucne ovladani plynu,to znamena,ze pri studenem startu kdyz mam neutral tak startuji motor 25hp 4 takt yamahu na volnobeh.Nekdy se mi podari pri teplem pocasi nastartovat bez problemu nebo motor zachlastat.Na predchazejicim motoru yamaha 30hp 2takt mi tahle packa fungovala po nastartovani a zahrivani jsem ji pomalu premistnil dole a pak uz motor sel plyule na volnobeh.Na dalce jde nejak prehodit tahlo ale nevim ktere si mam koupit jedno pisou ze je pool a druhe push....na aliexpresu nejake maji ale nevim jestli to je to co potrebuji.Dekuji za pripadnou radu nebo prispevek.Robert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2020 Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 (upraveno) Obě jsou pull push, tedy táhnout tlačit.Mohou se lišit délkou kroku. Upraveno 24. Květen 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesco Odesláno 24. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 Ahoj,dekuji za reakci,tohle mi nic nerika,potrebuji poradit co udelat aby fungoval rucny plyn na dalkovem ovladani jestli pool funguje jenom s automatickym syticem otvirani ,a push kdy po zvednuti packy na dalce otevru skrtici klapku.Ted to mam tak ze packa vubec nijak nereaguje a dlouho trva kdyz nastartuji motor,pozahrati uz startuje v pohode .Moc se v tom nevyznam a tady ve Zline neexisuje zadny normalni servis.Par jich tady je ale ty napisou jmame plno zavolejte za 2 mesice tz po sezone.Diky za odpoved.Robert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Květen 2020 Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 Pool je bazén. Jak funguje v dálkovém ovládání opravdu netuším. Sytič obvykle funguje po zatlačení klíčku. Páka plynu volnoběhu je hodně závislá na seřízení bowdenu plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesco Odesláno 24. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 No jasne ma to byt pull.kapla1.com/yamaha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 24. Květen 2020 Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 Tipnul bych si, že ten bowden je dlouhý. Pokud to chceš sám vyřešit, tak skus pochopit jak ten mechanismus funguje a pak to nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 24. Květen 2020 Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 (upraveno) vesco: před studeným startem napumpuj palivo balonkem a páku plynu by jsi u dobře servisovaného motoru neměl vůbec potřebovat,sytič je zatlačený klíček Upraveno 24. Květen 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesco Odesláno 24. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2020 O.K.to samozrejme musim udelat a natlacit palivo do karburatora...ale starter toci a ne vzdy chytne na poprve ..teda spise nechytne.U predchazejiciho 2taktu jsem namackal benzin do karbecu zvednul packu...nebyslim radici ktera je taky sprazena s plynem ale tu malou,pak nastartoval a pomalu snizoval otacky az do volnobehu,...po zahrati pak uz zarazeni hlavni paky prevod a tlacenim paky pak zvedam otacky.Me jde o to,ze tady mivubec nereaguje ta mala packa,ktera otevira asi skrtici klapku a je sprazena s mechanizmem ,ktery funguje dvema zpusoby..jedna se jmenuje pull a druha push trotlle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 25. Květen 2020 Sdílet Odesláno 25. Květen 2020 (upraveno) vodorovná páčka plynu je aretovaná zažazenou rychlostí,pravděpodobně tedy nedojde v poloze neutrálu k uvolnění pojistného mechanizmu ,zkus na sucho bez chodu motoru povolit na motoru aretační šroub lanovodu na páce řazení převodovky a vyzkoušej chod páky plynu,pokud se uvolní,dotáhni kontramatkou novou polohu a vyzkoušej řazení s motorem v chodu,bude si to chtít trochu pohrát a seřídit lanovody převodovky i plynu,možná i v řadícím boxu...překvapuje mě však,že ti motor bez přidání plynu nechytne,pokud tedy není starou vylítanou vránou a má předepsaný poctivě udělaný servis,musí se po 1-2 sec startu převalit a jít,je to Yamaha Upraveno 25. Květen 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se