ondra Odesláno 4. Květen 2016 Sdílet Odesláno 4. Květen 2016 Počítám, že půjdu cestou testování - zkracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 5. Květen 2016 Sdílet Odesláno 5. Květen 2016 (upraveno) http://www.jpeg.cz/images/2016/05/05/Awkh3.png V manuálu k montáži výrobce doporučuje 25°. ,Doporučuje nepřekračovat 30°, to je dle nich již brzda. Upraveno 5. Květen 2016 uživatelem ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2016 Před rokem jsem tu řešil klapky, teď se mohu podělit o zkušenost z provozu.Nakonec jsem pořídil elektrické Lenco limited space, tedy velmi úzké klapky, které jediné se mi vejdou pod žebříček. Pořídil jsem k nim i ukazatel polohy.Klapky splnily co jsem chtěl. Zvýšil se rozsah možného trimování, snížila se minimálka v kluzu. Největším přínosem a splněním očekávání je možnost kompenzace bočního nevyvážení lodě a možnost naklonit jí bočně při jízdě šikmo na vlny, aby vlny nenarážely do boku dna a voda nestříkala zpět do lodě.Dokonce se ukázalo, že kombinace různého nastavení trimu motoru s křídlem vůči klapkám může přinést další zajímavou možnost nastavení. Konkrétně vysunuté klapky sice přizvednou zadek, ale klopí špičku dolů. To mohu kompenzovat zvednutím motoru s křídlem a docílím tak menšího ponoru zadku při lepším úhlu lodě, nežli se samotným trimem motoru či klapkami.Letošní jízdy na moři byly zase o stupeň komfortnější, investice do klapek se vyplatila.Trochu mne překvapilo, že ukazatel polohy nepracuje na principu snímače, ale vychází z času pohybu pístů. Zpočátku mi to připadalo nepřesné, ale v provozu to zcela vyhovělo. Jen citlivost nastavení je velká a z celé stupnice v běžném provozu používám rozsah prvních 3 diod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 29. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2016 Mam stejne klapky jako Lubor, akorat ne zuzene, tz. klasicka velka plocha kridel. Z efektu jsem nadseny. Mam lod s vyraznejsim zatizenim na zadek. Klapky zasadne napomahaji proti boreni zade. Efekt je ve vsech rezimech, krome skluzu ve vysoke rychlosti. Tz. pomahaji i v rychlejsim vytlaku, pri prechodu do skluzu na nizsi otacky a take pri prechodu ze skluzu do vytlaku - nedojde k takovemu propadu zade a narazu zadni vlny. Vyuziji cca 2/3 pracovniho rozsahu. Bocnimu naklonu napomahaji take, ale ten me tolik netrapil, resim jej posunem posadky nebo sebe. Pri selektivnim ovladani je spis treba dat pozor, naklon prichazi rychle a prudce, hrozi ztratou ovladani. Pokud klapky vydrzi bezporuchove, urcite se mi investice vyplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2016 S tímto probléme jsem do letoška taky zápasil .Zvlášť když loď bylo hodně naložená . Nakonec nad elektronikou vyhráli dubové,napuštěné klíny ,dané pod horní šrouby motoru . Cca 15 mm nahoře podtrhlo motor. V tu chvíli loď jde do skluzu cca o 50% rychleji . Je celkem jedno kolik a kde mám naloženo . Sice nemám vyvážení boků ,ale to řeším přesunutím váhy v lodi . De facto, s plně přitaženým motorem ,jde za lodí i lyžovat . Náklady 100 Kč +- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 31. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2016 U me to korigovat trimem slo take, nicmene s el. klapkami je to mnohem rychlejsi, efektivnejsi a hravejsi. Navic vrtule v nekterych naklonech i kavitovala, bylo treba vice laborovat. Kdo by o nich uvazoval - koupil jsem je u polskeho dealera, ktereho ma vyrobce na svem webu, podstatne levneji, nez jsou nabizeny u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Prosinec 2016 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2016 U me to korigovat trimem slo take, nicmene s el. klapkami je to mnohem rychlejsi, efektivnejsi a hravejsi. Navic vrtule v nekterych naklonech i kavitovala, bylo treba vice laborovat. Kdo by o nich uvazoval - koupil jsem je u polskeho dealera, ktereho ma vyrobce na svem webu, podstatne levneji, nez jsou nabizeny u nas.Pošli odkaz do emailu - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fury Odesláno 18. Květen 2018 Sdílet Odesláno 18. Květen 2018 Ahoj všem.Prosím o radu pro mne - nezkušeného motoráře. Stal jsem se majitelem motorového člunu 5,5m dlouhým s motorem 190hp. Zakopupil jsem jej pro sportovní využití, hlavně se chci naučit na wakeboardu + nějaké to poježdění pro rodinu. Jenomže zjistil jsem, nezmaje zkušeností, že se to hodně staví na zadní. On Mercruiser 4,3l něco váží a loď se svými 5,5 metry je na to asi malá. Z náhon má sice trimování, ale i když je úhel podseknutý pod loď na max, je to pořád málo. Zkoušel jsem zatížit špici, ale pomohlo jen trochu. Když na člun postavím wake věž, tak to bude úplně v háji. Tak se mi trimovací klapky jeví jako řešení.Ale jaké? Po přečtění zkušeností jiných, na moře a dlouhé cestování jsou evidentně lepší ovládané z lodi. Ale co na vodní lyže či wakeboard? Zvláště na učení se: to je rozjezd - pád - otočka - rozjezd - pád .... :-). Nejsou vhodnější automatické-mechanické?Také jsem zjistil, že když chci povozit rodinu na Baťově kanále, tak s lodí nejde jet 10-12 km/h. :-( Na 1000 ot/min to tlačí 5km/h a všechny lodě nám ujíždí. Když přidám na 2000 ot tak se loď zdvíhá a hrne vodu, ale jede pořád těch 5 až 6 km/h (motor žere aj ryby jak tlačí loď do kopce). A u 3000 otáček to pak už letí ve skluzu 40 km/h a to je zas na poklidnou projížďku moc. Prosím tedy o doporučení, zda pro mé potřeby mám jít do klapek automatických, nebo ovládaných z lodi.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 18. Květen 2018 Sdílet Odesláno 18. Květen 2018 Na wake přece potřebuješ pořádnou vlnu a tu ti udělá právě zabořenej zadek,drahý tahací lodě maj kvůli tomu nádrž a ty to máš zadarmo (skoro) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 18. Květen 2018 Sdílet Odesláno 18. Květen 2018 Ty čísla jsou nějaký divný. Na 1000 i na 2000 ot/min. ti to pluje stejně rychle? čím jsi měřil rychlost?Já mám Glastrona +- stejně velkýho jak píšeš. Kochací rychlost mam 10km/h na zvýšený volnoběh, tedy cca 1000 - 1200 ot./min. Mam teda vestavěnej motor, takže o dost lepší rozložení váhy, než závěsnej. I tak je ale divný, že bys při různých otáčkách plul pořád stejně rychle.Jinak tenhle typ lodě není zrovna ideální na baťák. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Květen 2018 Sdílet Odesláno 19. Květen 2018 Ale on ma taky vestavenej motor prece.Nezkousel jsi tu lod vazit? Jestli třeba v nejaky dutine není fura vody nebo tak něco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. Květen 2018 Sdílet Odesláno 21. Květen 2018 Křídlo na nohu by trochu pomohlo. Největší co se sežene a ploché, žádné V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandál Odesláno 6. Červen 2021 Sdílet Odesláno 6. Červen 2021 Zdravím všechny přátele vody! Mám takový dotaz. Neleží někomu doma pístnice hydr. trim klapky? Vím, že pravděpodobnost není velká, ale zkouším to. Všude je v nabídce pouze celá sada. Včera jsem urazil na Slapech levou klapku o klacek který nabral propeler a teď mám o zábavu postaráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandál Odesláno 20. Červen 2021 Sdílet Odesláno 20. Červen 2021 Tak se zadařilo a pístnice je na svém místě, klapka vyrobena, vše funguje jak má. Díky Bootcentru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se