Přejít na obsah
Plavidla.cz

Přehrada Hracholusky - spuštění malé motorové lodi

Doporučené příspěvky

Dobrý den. Poradil by mi prosím někdo, kde na přehradě Hracholusky je možno zdarma spustit na vodu malou loď se závěsným motorem 5HP o hmotnosti 100kg - možnost přenesení lodi z vozíku do vody. Jde mi hlavně o možnost příjezdu autem s vozíkem k vodě, kde je plážovitý břeh nebo sjížďák. Existuje prosím nějaká mapka přehrady Hracholusky, kde jsou tato místa vyznačena případně kde je možno kotvit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém se podívat na mapy.cz to rozhodně není. Není ani problém se podívat na google mapy. Dokonce ani není problém si obojí mapy přepnout do leteckého rěžimu, vidět foto terénu. To vše má ale jedno zásadní, společné. Na všech těchto mapových podkladech jsou vidět cesty k vodě. Ale nikde jsem nanašel, jak zjistit, jestli ty cesty nejsou soukromé, není tam zákaz vjezdu. Nebo by snad pán věděl jak mapy přepnout, aby mi ukázaly i dopravní info? Kde je vjezd zakázán, kde povolen? ;-) Já už se stímto problémem setkal několikrát. ;-)
Odkaz ke komentáři

Proč vše tak složitě. Vytipnu si lokality podle mapy a pak si udělám výlet a omrknu to. S takovou lodičkou si myslím můžeš dovolit ji dát na vodu ledas kde. Pokud je poblíž barák, nebo někdo místní, tak se zeptat a případně se dohodnout.
Odkaz ke komentáři

OKIN Díky, jo to by šlo, podle map na netu dost cest a asi i přístupné :-) Původně jsem myslel, jestli není zpracovaná nějaká mapka sjezdů vodních ploch a někdo by o ní nevěděl. Ale i takto to jde řešit. Dalešická přehrada je na tom mnohem hůře. Sjezd přístupný vím, že je tam jen u hráze a pak zpoplatněný v kempu Wilsonka u Hartvíkovic.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...