delphin110 Zveřejněno 5. Květen 2020 Sdílet Zveřejněno 5. Květen 2020 Dobrý den. Poradil by mi prosím někdo, kde na přehradě Hracholusky je možno zdarma spustit na vodu malou loď se závěsným motorem 5HP o hmotnosti 100kg - možnost přenesení lodi z vozíku do vody. Jde mi hlavně o možnost příjezdu autem s vozíkem k vodě, kde je plážovitý břeh nebo sjížďák. Existuje prosím nějaká mapka přehrady Hracholusky, kde jsou tato místa vyznačena případně kde je možno kotvit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Květen 2020 Sdílet Odesláno 6. Květen 2020 To je takový problém podívat se třeba na mapy.cz ? Je tam vidět vše potřebné - vím, že to nenahradí osobní zkušenost ale pro začátek by to mohlo být dostačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delphin110 Odesláno 11. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Květen 2020 Problém se podívat na mapy.cz to rozhodně není. Není ani problém se podívat na google mapy. Dokonce ani není problém si obojí mapy přepnout do leteckého rěžimu, vidět foto terénu. To vše má ale jedno zásadní, společné. Na všech těchto mapových podkladech jsou vidět cesty k vodě. Ale nikde jsem nanašel, jak zjistit, jestli ty cesty nejsou soukromé, není tam zákaz vjezdu. Nebo by snad pán věděl jak mapy přepnout, aby mi ukázaly i dopravní info? Kde je vjezd zakázán, kde povolen? ;-) Já už se stímto problémem setkal několikrát. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Květen 2020 Sdílet Odesláno 11. Květen 2020 Mapy.cz ti dokazou zobrazit info z katastru nemovitosti, docela uzitecna funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Květen 2020 Sdílet Odesláno 11. Květen 2020 Komu co patří zjistíš snadno na czuk.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 11. Květen 2020 Sdílet Odesláno 11. Květen 2020 Proč vše tak složitě. Vytipnu si lokality podle mapy a pak si udělám výlet a omrknu to. S takovou lodičkou si myslím můžeš dovolit ji dát na vodu ledas kde. Pokud je poblíž barák, nebo někdo místní, tak se zeptat a případně se dohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKIN Odesláno 11. Květen 2020 Sdílet Odesláno 11. Květen 2020 (upraveno) 3 minuty u PC - tohle by ti nestačilo? Těch míst, kam se dá volně zajet, je tam mnohem více i vedle kempů na druhém břehu, a tady i to auto Seznamu vjelo skoro až do vody... Upraveno 11. Květen 2020 uživatelem OKIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delphin110 Odesláno 12. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 12. Květen 2020 OKIN Díky, jo to by šlo, podle map na netu dost cest a asi i přístupné :-) Původně jsem myslel, jestli není zpracovaná nějaká mapka sjezdů vodních ploch a někdo by o ní nevěděl. Ale i takto to jde řešit. Dalešická přehrada je na tom mnohem hůře. Sjezd přístupný vím, že je tam jen u hráze a pak zpoplatněný v kempu Wilsonka u Hartvíkovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2020 Sdílet Odesláno 13. Květen 2020 Ona zpracovana byla, ale po upgrade fora prestala fungovat a soucasnej webmaster nejak nekomunikuje, takze je to uz pres rok nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 13. Květen 2020 Sdílet Odesláno 13. Květen 2020 Pěknej sjezd je v kempu hned u hráze. Jen nevím, zda chtějí zaplatit. Já jsem tam spouštěl grátis, ale byl jsem v kempu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se