jrygl Zveřejněno 4. Duben 2020 Sdílet Zveřejněno 4. Duben 2020 Ahoj Všem, nikdy jsem nebyl člunem v Praze a chtěl bych přes velikonoce se podívat :) kde ideálně spustit na vodu ? Člun mám 8,5m váha kolem 3t. Děkuji moc za radu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 5. Duben 2020 Sdílet Odesláno 5. Duben 2020 Ahoj Všem, nikdy jsem nebyl člunem v Praze a chtěl bych přes velikonoce se podívat :) kde ideálně spustit na vodu ? Člun mám 8,5m váha kolem 3t. Děkuji moc za radu :)Po Praze si moc nezajezdíš. Jsou uzavřený komory pro rekreační plavidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 5. Duben 2020 Sdílet Odesláno 5. Duben 2020 Lodnická ulice, ,,U Sváry" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 Vjezd do Holešovického přístavu. Přístup z Varhulíkové ul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 Vjezd do Holešovického přístavu. Přístup z Varhulíkové ul.Pokud ale nejsou komory v provozu tak skoncíš před štvanici. Z modran dojedeš až k mánesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 7. Duben 2020 Sdílet Odesláno 7. Duben 2020 Souhlasím, dával jsem pouze tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 9. Duben 2020 Sdílet Odesláno 9. Duben 2020 Souhlasím, dával jsem pouze tip.Jsme jen jsem.mu psal že hezčí to bude mít z Lodnické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se