sako Zveřejněno 2. Duben 2020 Sdílet Zveřejněno 2. Duben 2020 Dobrý den, mám plastovou pravici Armor 400, je to jenom na ryby a k tomu Tohatsu 3,5. Skoušel jsem na do dát Mercury 5, je to o něco lepší, ale žádná sláva se nekonala, nakonec se mi dostal náhodou do ruky Suzuki DF6 a to je oproti Mercury 5 sakra rozdíl, nevím, jestli je to ten rozdíl 1 koníka, nebo trochu vyšším objemem, ale ten rozdíl je fakt propastný. Pravice jede do skluzu se mnou - 85 kg hned a s ještě dalšími 50 kg také. Sice se musím malinko posunout od motoru, ale jde to.. Akorát motor vytočím tak ani snad ne na 3/4 plynu. Chtělo by to asi menší stoupání. Je tam vrtule 7 1/2 x 7. Dá se koupit na EBay 7 1/2 x 6,5, nebo 7 1/2 x 6. Nejsou drahé, kole m 24 US, jaké stoupání tam dát? Nebo koupit obě a vyzkoušet? Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 2. Duben 2020 Sdílet Odesláno 2. Duben 2020 Nejduležitější je změřit otáčky na které to na plný plyn vytočíš,potom lze počítat dál.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sako Odesláno 3. Duben 2020 Autor Sdílet Odesláno 3. Duben 2020 Neví někdo prosím o kolik se změní otáčky při změně stoupání o jeden palec? Přibližně , děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 3. Duben 2020 Sdílet Odesláno 3. Duben 2020 O kolik % snížíš stoupání,o tolik % se ti zvýší otáčky - jednoduše řečeno,ale jak jsem psal-zajímej se hlavně o OTACKY !! A to tak,aby jsi se dostal do uvedeného rozmezí max.povolených otáček!!!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se