ferda Zveřejněno 28. Březen 2020 Sdílet Zveřejněno 28. Březen 2020 Oline, fotografe jste tu? Pokouším se odpovědět u sousedů na JI, ale je to tam už v podstaě nefunkční.F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Jo, Olin se tu ukazuje.....ja se tam nemuzu taky dostat, je to divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Jsem tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Ještě můžu nabídnout alternativu: https://m.facebook.com/groups/719117128551704?ref=bookmarks Popř nově rozjet: https://m.facebook.com/groups/671283876964709?_rdr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 28. Březen 2020 Autor Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Díkybohu, něco přece jen funguje.. na ten facebok se nedostanu, bo němam učet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 (upraveno) Díkybohu, něco přece jen funguje.. na ten facebok se nedostanu, bo němam učet.Já si účet založil před několika lety pouze z důvodu abych se dostal na jednu australskou stránku zabývající se katamaránem Jarcat, který bych si jednou až bude čas chtěl postavit. Více jsem se na fb začal objevovat až někdy před rokem a je to vážně mor. Upraveno 28. Březen 2020 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 A zde je jedno z videí plavby toho PDR, co nabízí fotograf k zapůjčení. Pouze plachtu jsem si nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 28. Březen 2020 Autor Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Tak jsem udělal krok a navštívil ten fejsbůk. Vlastně ten link je další pokec o malých lodích.. Videa na YT už jsem několikrát viděl taky. Jo, dobrý. Zbylo mi tu ještě dost pásky a nějaká tkanina. Asi se do toho dám, nářadí všechno co potřebuju mám taky. Myslím, že by ta práce šla i rychleji, než s první stavbou. Starost mi dělá stěžeň a především plachta. Stěžeň bych udělal z hliníkové trubky, ale ta plachta.. koukal jsem na plány, moc mi to není jasné. Nechci použít surfovou, jednak ji stejně nemám a druhak bych ji pravděpodobně měl nějak upravit - minimálně polohu paty stěžně. Letos to vypadá s mořem na draka, to by se musel stát zázrak. Promyslím tu stavbu. Zatím děkuju, Oline. A kdyby bylo potřeba, můžu se obrátit pro radu?F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 28. Březen 2020 Sdílet Odesláno 28. Březen 2020 Tady máš jeden rychlý odkaz, jak snadno vyrobit plachtu: http://www.pdracer.com/sail/make-polytarp-sail-1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky