Petr.Kula Zveřejněno 4. Březen 2020 Sdílet Zveřejněno 4. Březen 2020 Zdravim. Jsem novacek a mam na vas dotaz. Vi nekdo k cemu je tento "konektor" snimac nebo tak neco? K cemu tam je a je potreba? Moc diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 5. Březen 2020 Sdílet Odesláno 5. Březen 2020 Zdravim. Jsem novacek a mam na vas dotaz. Vi nekdo k cemu je tento "konektor" snimac nebo tak neco? K cemu tam je a je potreba? Moc diky za info. Má to být snímač polohy Z-nohy / k budíku v přístrojovce/ ale to na fotce je jen nějaký pokus o náhradu originálu,který vypadá uplně jinak. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Kula Odesláno 5. Březen 2020 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2020 Moc dekuju. A da se origo cidlo sehnat? Ted po zime mi z niceho nic nejde noha dolu ani nahoru. Je furt ve stejne poloze. A shanim nove gumy k noze a O krouzek tesneni pod vicko prevodu kde je merka oleje. Nemate? Prikladam foto. Zdravim. Jsem novacek a mam na vas dotaz. Vi nekdo k cemu je tento "konektor" snimac nebo tak neco? K cemu tam je a je potreba? Moc diky za info. Má to být snímač polohy Z-nohy / k budíku v přístrojovce/ ale to na fotce je jen nějaký pokus o náhradu originálu,který vypadá uplně jinak. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 5. Březen 2020 Sdílet Odesláno 5. Březen 2020 Manžety mám skladem,o kroužky různé-řeším vhodnost po rozebrání,čidlo trimu bych musel objednat.Nelze zvedat nohu - zřejmně nefungují solenoidy,zřejmně vnitřní oxidace a koroze.I transom na fotkách vypadá značně zkorodovaný,lod bala zřejmně hlavně na moři,co? Není ze španěl?Můžeš volat - 608081142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Kula Odesláno 8. Březen 2020 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2020 Lod jsem kupoval v Cechach a pan ji mel cca 5 let. Minulost neznam. Co stoji manzety? Ta horni velka ma prumer 10cm a delku cca 20cm. Ta spodni roztrzena 8cm prumer a delka cca 20-25cm,nevim jak vypadala pred roztrzenim nez tam dal nekdo tu rouru. Cena cidla? Moc diky Manžety mám skladem,o kroužky různé-řeším vhodnost po rozebrání,čidlo trimu bych musel objednat.Nelze zvedat nohu - zřejmně nefungují solenoidy,zřejmně vnitřní oxidace a koroze.I transom na fotkách vypadá značně zkorodovaný,lod bala zřejmně hlavně na moři,co? Není ze španěl?Můžeš volat - 608081142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 9. Březen 2020 Sdílet Odesláno 9. Březen 2020 Ty nemáš telefon?bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se