suchacek Zveřejněno 21. Únor 2020 Sdílet Zveřejněno 21. Únor 2020 Dobrý den,sháním informace,mám motor mercruiser 3.0 L a vyběhaným blokem z roku 1979.Ptal sem se na výbrus a a ten mi udělají bez problémů.Horší ze nevím jak s pístama.Nevite nekdo kde by se daly sehnat písty pro výbrus?V brusírně mi poradily zjistit v jakém autě se používá tenhle motor a že se dají sehnat lépe a levněji díly než na lodní motor.Popřípadě jestli nemáte stejnou zkušenost nebo lepší řadu co s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 21. Únor 2020 Sdílet Odesláno 21. Únor 2020 Písty se dají koupit i dle požadavků a rozměrůTedy aspoň v anglii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 21. Únor 2020 Sdílet Odesláno 21. Únor 2020 Dobrý den,sháním informace,mám motor mercruiser 3.0 L a vyběhaným blokem z roku 1979.Ptal sem se na výbrus a a ten mi udělají bez problémů.Horší ze nevím jak s pístama.Nevite nekdo kde by se daly sehnat písty pro výbrus?V brusírně mi poradily zjistit v jakém autě se používá tenhle motor a že se dají sehnat lépe a levněji díly než na lodní motor.Popřípadě jestli nemáte stejnou zkušenost nebo lepší řadu co s tím.Tento motor se nepoužíval v žádném autě!!Sadu výbrusových pístů mám skladem za 10900,- Mohu dodat i vše další potřebné. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 22. Únor 2020 Sdílet Odesláno 22. Únor 2020 https://www.allesmarine.nl/en/inboard/gm-general-motors-complete-or-in-parts/gm-general-motors-in-parts/general-motors-block-engine-181-cid-30l-250-cid-41/general-motors-engine-block-gm-181-cid-30l-250-cid/page2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Únor 2020 Sdílet Odesláno 23. Únor 2020 Objednával jsem z ebay. Komplet včetně kroužků, pošty a poplatků tehdy stály asi 3 tis. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mercruiser+3.0+l+pistons&_sacat=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 23. Únor 2020 Sdílet Odesláno 23. Únor 2020 (upraveno) No ale jako písty za 11 to asi nepojede :) Upraveno 23. Únor 2020 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 23. Únor 2020 Sdílet Odesláno 23. Únor 2020 No ale jako písty za 11 to asi nepojede :) Nechápu co tím myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchacek Odesláno 26. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 26. Únor 2020 Tak zřejmě tady mlžim.celou dobu si myslím že je to 3 litr a zřejmě mam 2,5.prumer válce sem naměřil 98,5 mm.bude velký průšvih když to převrtám na 3 litr?což by melo byt 4" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 27. Únor 2020 Sdílet Odesláno 27. Únor 2020 Tak zřejmě tady mlžim.celou dobu si myslím že je to 3 litr a zřejmě mam 2,5.prumer válce sem naměřil 98,5 mm.bude velký průšvih když to převrtám na 3 litr?což by melo byt 4" Když to chceš převrtat na 4" tj. o 3,1 mm, kolik si myslíš,že ti zbyde tloušky na stěnu válce??? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchacek Odesláno 28. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2020 To právě nevím.takze raději to neriskovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Únor 2020 Sdílet Odesláno 28. Únor 2020 To právě nevím.takze raději to neriskovat Zbyde nedostatečná tlouška stěny - TUDIŽ TO NELZE PROVÉZT!! Múžeš to pouze převrtat na nejvyšší dodávaný výbrus pro 2,5! Běžně se dělá výbrus o .O30" bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchacek Odesláno 28. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2020 To právě nevím.takze raději to neriskovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Únor 2020 Sdílet Odesláno 28. Únor 2020 To právě nevím.takze raději to neriskovat Můžu ti sehnat i výbrus na 2,5 L. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se