Přejít na obsah
Plavidla.cz

Mercruiser 3.0

suchacek

Doporučené příspěvky

Dobrý den,sháním informace,mám motor mercruiser 3.0 L a vyběhaným blokem z roku 1979.Ptal sem se na výbrus a a ten mi udělají bez problémů.Horší ze nevím jak s pístama.Nevite nekdo kde by se daly sehnat písty pro výbrus?V brusírně mi poradily zjistit v jakém autě se používá tenhle motor a že se dají sehnat lépe a levněji díly než na lodní motor.Popřípadě jestli nemáte stejnou zkušenost nebo lepší řadu co s tím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,sháním informace,mám motor mercruiser 3.0 L a vyběhaným blokem z roku 1979.Ptal sem se na výbrus a a ten mi udělají bez problémů.Horší ze nevím jak s pístama.Nevite nekdo kde by se daly sehnat písty pro výbrus?V brusírně mi poradily zjistit v jakém autě se používá tenhle motor a že se dají sehnat lépe a levněji díly než na lodní motor.Popřípadě jestli nemáte stejnou zkušenost nebo lepší řadu co s tím.

Tento motor se nepoužíval v žádném autě!!

Sadu výbrusových pístů mám skladem za 10900,- Mohu dodat i vše další potřebné.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Tak zřejmě tady mlžim.celou dobu si myslím že je to 3 litr a zřejmě mam 2,5.prumer válce sem naměřil 98,5 mm.bude velký průšvih když to převrtám na 3 litr?což by melo byt 4"

Když to chceš převrtat na 4" tj. o 3,1 mm, kolik si myslíš,že ti zbyde tloušky na stěnu válce???

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...