trixima Zveřejněno 17. Únor 2020 Sdílet Zveřejněno 17. Únor 2020 (upraveno) Byl jsem dost překvapený že v BMW Marine používají v Zetku hydraulický olej? Noha je Mark IITo je jenom u bmw nebo i jinde? Upraveno 19. Únor 2020 uživatelem trixima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Únor 2020 Sdílet Odesláno 17. Únor 2020 Určitě to není olej předepsaný do z-ka od MCM nebo Volva.Klasifikace oleje Dextron II nebo III není rozhodně pojmenován jako hydraulický olej ale olej zejména pro USA automatické převodovky automobilů a nejenom automatické,byl taky doporučován pro mechanické převodovky některých Japonských vozů.Také se používá do hydraulických posilovačů jak aut tak lodí.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Únor 2020 Sdílet Odesláno 18. Únor 2020 for Trixima :No otázkou je, zda mluvíš o náplni v noze v části která je ve vodě, nebo o oleji který nohou manipuluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 19. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2020 for Trixima :No otázkou je, zda mluvíš o náplni v noze v části která je ve vodě, nebo o oleji který nohou manipuluje?Ano o náplni nohy Koukal jsem na to jak z jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 19. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2020 Určitě to není olej předepsaný do z-ka od MCM nebo Volva.Klasifikace oleje Dextron II nebo III není rozhodně pojmenován jako hydraulický olej ale olej zejména pro USA automatické převodovky automobilů a nejenom automatické,byl taky doporučován pro mechanické převodovky některých Japonských vozů.Také se používá do hydraulických posilovačů jak aut tak lodí.bootcentrum No jasný vím co je dexron jen mě zarazilo že ho má bmw Marine v noze jako předepsaný a ještě 6.5l.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Únor 2020 Sdílet Odesláno 19. Únor 2020 Hele to je nějaký divný, celková náplň např. "Z" nohy alpha 1 je cca 1,2 l , to by mě zajímalo kam by se těch 6,5 l u BMW vešlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Únor 2020 Sdílet Odesláno 19. Únor 2020 Tak jsem nelenil a našel si to a oni to fakt píšou :) třeba tu : http://www.bmwmarine.org/media/BMWSternDriveInstall.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Únor 2020 Sdílet Odesláno 19. Únor 2020 Jo, to je rychlejší, než se tu ptát.Btw. Já do převodovky Welvet taky leju dle předpisu ATF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se