trixima Zveřejněno 10. Únor 2020 Sdílet Zveřejněno 10. Únor 2020 (upraveno) Ahoj....Pořídil jsem si na hraní a chtěl bych poprosit o rady a porady atd.... Mám tam BMW MARINE B220Zná někdo ten motor s nohou? Diky Upraveno 10. Únor 2020 uživatelem trixima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Únor 2020 Sdílet Odesláno 10. Únor 2020 Ahoj....Pořídil jsem si na hraní a chtěl bych poprosit o rady a porady atd.... Mám tam BMW MARINE B220Zná někdo ten motor s nohou? DikyMarinizovaný automobilový 6ti válec,starý cca 40 let,a Z-ko vyráběné ve stejných letech. Na svoji dobu super,ale dnes díly na motor jako na veterány a na nohu již dávno nic neexistuje -shrnuto - dost průser.To jsi koupil ten Glastron / asi za 35000,-/,červeno bílý,pokud se nepletu,typ 164 ?? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 10. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Únor 2020 (upraveno) Ahoj....Pořídil jsem si na hraní a chtěl bych poprosit o rady a porady atd.... Mám tam BMW MARINE B220Zná někdo ten motor s nohou? DikyMarinizovaný automobilový 6ti válec,starý cca 40 let,a Z-ko vyráběné ve stejných letech. Na svoji dobu super,ale dnes díly na motor jako na veterány a na nohu již dávno nic neexistuje -shrnuto - dost průser.To jsi koupil ten Glastron / asi za 35000,-/,červeno bílý,pokud se nepletu,typ 164 ?? bootcentrum Jj loď je v docela pěkném stavu jediné o co mám starost je noha... 30 let dělám auta a jsem ujetý na veterány tohle je můj první počin na vodu Upraveno 10. Únor 2020 uživatelem trixima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 11. Únor 2020 Sdílet Odesláno 11. Únor 2020 moc hezký motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 11. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Únor 2020 moc hezký motor Fakt? Jako opravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 11. Únor 2020 Sdílet Odesláno 11. Únor 2020 (upraveno) No fakt, mě moc líbí - řadovej šestivál 3,3 l M30, já jsem baworákovej fanda, v lodi ho sice nemám (ale měl bych rád) ale v autech i moto jo. Bohužel dobré motory skončily (pro mě) u M 54, ještě jsem vzal na milost N 54 ale už je to moc složitý. Upraveno 11. Únor 2020 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 11. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Únor 2020 No fakt, mě moc líbí - řadovej šestivál 3,3 l M30, já jsem baworákovej fanda, v lodi ho sice nemám (ale měl bych rád) ale v autech i moto jo. Bohužel dobré motory skončily (pro mě) u M 54, ještě jsem vzal na milost N 54 ale už je to moc složitý. Dají se na něj sehnat nové díly u normálního bmw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 12. Únor 2020 Sdílet Odesláno 12. Únor 2020 už jen něco málohttp://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E3/Europe/3.3L-M30/browse/engine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 13. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 13. Únor 2020 Koukám že to tu nikdo nezná ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixima Odesláno 14. Únor 2020 Autor Sdílet Odesláno 14. Únor 2020 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se