Přejít na obsah
Plavidla.cz

polyetilenové lodě

zdenek2013

Doporučené příspěvky

staviteli všemožných dřevolaminátů je polyetylen zatracovaný materiál,snad kvůli radosti z práce se dřevem,snad kvůli penězům,ale mám 2 sezony na Lydii polyetilenový (skvěle sloužící) tendr a klidně bych si dovedl představit i výměnu hliníkové pramice za něco podobného za barák na jezero...líbí se mi chytrá moderní konstrukce,stabilita,bezúdržbovost,odolnost

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to: ok1in

máš pravdu,že lodě nejsou primárně určeny k tahání za čtyřkolkou,k mlácení palicí či sekání sekerou a přeji ti,aby se ti tvá nafukovačka nerozlepila stejně jako mě nafukovací tendr po 2,5 sezonách a nemusel jsi hledat lepší náhradu,pak by jsi si možná rád našel odkaz na šikovný polyetylen a mimochodem s loděmi neobchoduji,proto s mým eventuálním nařčením čehokoliv ohledně reklamy na tyto lodě jsi se netrefil,přiložené video však pravděpodobně vzniklo z reklamních důvodů, já lodě pouze intenzivně používám (opečovávaný celolaminátový obytný říční a kanálový speciál Viking 23 se dvěma motory o celkové délce vč.příslušenství 9,45m,bezúdržbový polyetylenový zmotorizovaný tendr FunYak Palourde dlouhý 2 metry,taktéž bezúdržbová hliníková pramice JonBoat 1032 dlouhá 3metry) ,díky uvedenému výčtu znám přesně svoji představu o příležitostné náhradě nestabilní hliníkové pramice...

pokud máš osobní zkušennosti s polyetylenovými loděmi,sem s nimi,já je s polyetylenem mám pouze jen za 2 sezony na rozhoupaném Dunaji od velkých lodí a těch cca 3.600km během loňského obeplutí Evropy,zmíněný polyetylen FunYak jako tendr tahám zavěšený na lodních jeřábech s neustálým otloukáním o nerezovou jeřábovou konstrukci ,samozřejmě se na něm i pravidelně plavím a nenacházím na něm po tomto extrémním používání jakoukoliv změnu,ale sekerou ani palicí do něj nemlátím a ani ho netahám za čtyřkolkou...

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...