marcusov Zveřejněno 9. Únor 2020 Sdílet Zveřejněno 9. Únor 2020 Zdravím všechny, koukám po lodi a tohle mne zaujalo. https://sport.bazos.cz/inzerat/113716729/Kajutovy-motorovy-clun-Renken-CLASIC-2000.phpNemá tady někdo s tímhle zkušenosti? Případně co si o tom myslíte? Děkuji za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Únor 2020 Sdílet Odesláno 10. Únor 2020 Ahoj,mě by se spíš líbil ten ASTROMAR 707 LS,je to delší,nádrž bude větší(80l na 5,7 motor není nic moc)a plast je jednodušší na údržbu a když začně pršet a jde ti to lodi,tak tě to nebude trápit jako u vlepenýho koberce.Navíc je to mladší a vypadá to lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Únor 2020 Sdílet Odesláno 10. Únor 2020 Taky jsem o tomhle typu kdysi uvažoval a byl si ho i vyzkoušet. Nakonec jsem koupil zachovalejší podobný typ (Sunbird 188) , koukal jsem že je opět na prodej https://sport.bazos.cz/inzerat/113447958/Prodam-motorovy-clun.php. Byl tam 6V, 4,3 a objem nádrže 70 litrů, a to bylo i na tu 4,3 málo, pořád jsem jen tahal kanystry benzínu. Jinak jsem byl celkem spokojen, na vlnách na moři se to chovalo lépe jako modernější, ale nižší tvary trupů. Vevnitř se tři nevyspí, dva a malé dítě ano ale žádný velký komfort nečekej. Jo a za mě ještě jeden postřeh, to opalovací plato nad motorem je sice hezká věc když je hezky, někde stojíš na kotvě a jsi na lodi ve dvou. Hrozně to ubírá místo a ve 4 se tam opravdu nehneš, nehledě na to že to musíš pokaždé když jdeš do vody a z vody po žebříku přelézat. A věř že na lodi je každý kousek místa potřeba. Myslím že ten 5,7 je už na tuhle loď zbytečně moc, ideál 5,0 ale stačila by i 4,3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ico300 Odesláno 2. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2020 Nazdar,Ako, kúpil si ju? Mám Renken 2000 a som celkom spokojný, ale určite o rok o dva pôjdem do väčšej lode. Moja nemá zabudovaný motor ale mám závesný 115hp Mercury 2T. Ak potrebuješ ohľadne niečoho poradiť, kľudne sa pýtaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se