BISMORA Zveřejněno 11. Prosinec 2019 Sdílet Zveřejněno 11. Prosinec 2019 dobrý den mám prosbu zda někdo neví co je to za součást karburátoru viz. foto šipka. Vedou k tomu dva dráty. Myslel jsem na nějaký elektromagnet, který ovládá klapku v karburátoru. Po rozdělání je tam kus plíšku a pružina. Při nastartování jsem zkoušel zda do této součástky jde el. proud a …. nejde přesto motor funguje …. jde s tím po povolení několika šroubků otáčet do tří různých poloh.Avšak stále mě uniká význam tohoto dílu. Poraďte prosím. Děkuji picture url Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2019 Co takhle sytič? Elektrikou nahřejvenej bimetalovej pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2019 David to trefil úplně přesně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2019 Pokud se ti nijak nerozvíjí ten bimetalový pásek /po připojení 12V /,je po smrti vnitřní top.tělísko - musí se vyměnit komlet víčko -není to zrovna nejlevnější díl.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2019 Píše, že tam nemá šťávu. Upadlej drát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2019 No spíš to není nikde připojené a sytič je nastaven natvrdo - otevřeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BISMORA Odesláno 12. Prosinec 2019 Autor Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2019 mockrát děkuji,měli jste pravdu. Dal jsem na radu Davida a šel po plusu a našel jsem prodřený drát. Dnes jsem to opravil šťáva tam jde. Topné tělísko nahřeje pásek a ten pak přes táhlo otevírá klapku v karburátoru. Po vypnutí motoru a jak postupně chládne bimetal tak se klapka pomalu zavírá. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se