zdenek2013 Zveřejněno 15. Listopad 2019 Sdílet Zveřejněno 15. Listopad 2019 Mám velikou prosbu-potřeboval bych znát rozměry výše uvedených motorů modelových ročníků 2017 a mladší. Nemáte prosím někdo možnost změřit a napsat sem výšku karoserie od zrcadla,šířku a délku od předku na zadek kteréhokoliv z uvedených motorů?Yamaha totiž podle vzoru Mercury konečně dala na trh čtyřválcový motor FT40HT s obchodním označením Yamaha F40G Supreme v High Thrustu,vyrobený "udušením" motoru FT60HT na 40hp,ale stejně jako u Mercury s teoretickou možností otevření výkonu dosažitelného z objemu 996ccm.Silnější čtyřválec v High Thrustu by se mi na Dunaj moc hodil,s SPS se už od doby nákupu dvouválce FT25 High Thrust (498ccm) neustále handrkuji o možnost instalace silnějšího motoru než je výrobcem povolených 40hp,Yamaha však bohužel dosud nevyráběla v High Thrustech jiné motory výkonové řady než FT8-9,9-25-50-60 a teprve až teď se objevil F40G Supreme a kvůli možné výměně a instalaci bych potřeboval nutně znát jeho přesné rozměry.předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 18. Listopad 2019 Autor Sdílet Odesláno 18. Listopad 2019 (upraveno) rozměry jsem zjistil a napíšu je sem,kdyby to bylo někomu k užitku ( v 56cm,š 40cm, d 75cm),jeho výška 56cm je důvod,proč tento motor zatím nechám být,protože bych musel kvůli němu kompletně překopat nerezy na zádi tak,abych zachoval zavěšený tendr na jeřábech,a to se mi momentálně ani trochu nechce,nicméně silný tlačák FT40 (vzniklý přidušením motoru FT60/70hp s možností otevření na plný výkon) ,navíc čtyřválec SOHC by byl na silný protiproud perfektní a s naší lodí by si pravděpodobně jen hrál... Upraveno 18. Listopad 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 11. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2019 Ahoj, když jsme u té Yamahy, vznesu dotaz. Mám v úmyslu koupit motor 50-60HP a rozhoduji se mezi klasikou Mercury a Yamahou. Spíše mě láká Yamaha, zvláště, když je teď u Avaru se slevou 10%. Těším se na vaše názora a rady. Díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se