Franta Zveřejněno 12. Říjen 2019 Sdílet Zveřejněno 12. Říjen 2019 Zdravím na fóru, mám prosbu, nevěděl by někdo co způsobuje že při řazení vpřed to jde přes zuby a po 2-3 vteřinách se to chytne.Při chodu zpět to nedělá.Je to motor Mercruiser 3.0l 135 HP.Díky za odpověď.Franta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2019 Zdravím na fóru, mám prosbu, nevěděl by někdo co způsobuje že při řazení vpřed to jde přes zuby a po 2-3 vteřinách se to chytne.Při chodu zpět to nedělá.Je to motor Mercruiser 3.0l 135 HP.Díky za odpověď.Franta.Zřejmně opotřebené čelní ozubení pro jízdu vpřed a i nutno doseřídit /pokud to ještě půjde,jink výměna dopředného soukolí. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 13. Říjen 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 Díky za odpověď !Franta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 25. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2019 Dobry den. Je tu niekto kto menil a nasledne nastavoval shif cable na mercruiser 3,0 alpha one? Podelte sa o svoje skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 Tak to přivez,já se ti na to podívám a pokud to bude možné i seřídím,jinak to těžko vysvětlovat.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 Měnil i nastavoval :), seřízení jsem si ale dělal až na vodě, na suchu to není ono. A co by jsi konkrétně chtěl vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 (upraveno) Měnil i nastavoval :), seřízení jsem si ale dělal až na vodě, na suchu to není ono. A co by jsi konkrétně chtěl vědět?Nazdar. Chcel by som vediet ci by nestacilo vymenit len lanko, pokial je bowden vporiadku. Ak to treba menit cele, nejaky grif- postup prace. Nerad sa ucim na vlastnych chybach. Co bolo dovodom vymeny shift cabla. Dik. Upraveno 26. Říjen 2019 uživatelem Bobor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 (upraveno) Když tě tu čtu, tak si to od někoho, kdo ví o co jde, nech vyměnit. Bude to pro nohu jistější. Upraveno 26. Říjen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2019 Tak mám dojem, že se mi na jedné straně utrhl a to v noze (je tam na uchycení v páce shiftu šestihran) na druhé straně je jen zajištěn v páce šroubky proti sobě. Doporučuji měnit celé včetně bowdenu, dělá se to od nohy - vyměnit i gumovou manžetku (je to jediné jištění aby ti neteklo do lodi okolo tohoto bowdenu). Nepřišlo mi to složité, ale rozhodil jsem si nohu ono se potom k tomu lépe může, takže to potom obnáší ještě těsnící sadu (27-94996Q2 18-2619). Koukni tady na rozsyp jak to tam vypadá aby jsi měl nějakou představu (http://www.marineengine.com/parts/mercruiser-sterndrive-parts/alpha-one-ss-19861989/all-thru-none/transom-plate-and-shift-cable-alpha) Možná jsem netrefil tvoji verzi Alphy, ale určitě ji tu najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 27. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2019 Vdaka za informaciu. Uz som lod zazimoval,vymenu urobim pred sezonou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se