halis.nb Odesláno 9. Květen 2021 Sdílet Odesláno 9. Květen 2021 já bych se teda rád podíval někam jinam,dvakrát na jedno místo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blue Odesláno 9. Květen 2021 Sdílet Odesláno 9. Květen 2021 Loni super rád přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Petra Odesláno 16. Květen 2021 Sdílet Odesláno 16. Květen 2021 Ahoj, rád se zúčastním srazu, konečně na svoji lodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 16. Květen 2021 Sdílet Odesláno 16. Květen 2021 (upraveno) nám je jedno,kde to bude,letos přijedeme obytkou a loď zůstane doma,ale rádi přijedeme i tak... Upraveno 16. Květen 2021 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Květen 2021 Sdílet Odesláno 19. Květen 2021 (upraveno) Čas pokročil, rýmička a opatření povolují, bylo by dobré dát srazu konkrétní podobu. Vzhledem k tomu, že jedinou aktivitu projevil Honzakov, tak bych mu to asi hodil na hrb :) včetně návrhu termínu. Už bych s chutí někam vyrazil. Upraveno 19. Květen 2021 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 19. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 19. Květen 2021 Tak zdravím a dávám návrh 4, 5 a 6 června, 25,26 a 27 června nebo až červenec. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Květen 2021 Sdílet Odesláno 19. Květen 2021 Za nasi vypravu nejspis hned prvni termin (4.5.6.) by byl lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 20. Květen 2021 Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 jen pro info: 4. a 5. června jsou ,,Lodě na Vltavě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Květen 2021 Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 jen pro info: 4. a 5. června jsou ,,Lodě na Vltavě" Co jsou "Lodě na Vltavě"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 20. Květen 2021 Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 Ten termín 4.-6. se mi zdá trochu uspěchaný. Přece jenom je už dvacátého, než se to definitivně domluví a všichni si to přečtou tak bude konec května. Nejlepší se mi zdá toho 25.-27.6. Navíc to už by mohlo být volnější s hospodou. Honzo, dej tomu čas tak do konce týdne a pak to prostě rozhodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 20. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 Za mne ten druhý je lepší, dejte návrh na nějaký program nebo co by vás zajímalo v Budějcích a okolí. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Květen 2021 Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 My se s terminem prizpusobime. Jeli bysme i s prckem, takze se budeme spis organizovat podle mimina (tzn kdyby byla "prohlidka" pivovaru, tak spis bez nas). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 20. Květen 2021 Sdílet Odesláno 20. Květen 2021 viky - můžeš do zoologický :D. Pivovar je daleko. Je tam hned u přístavu Hluboká historické čerpadlo do zámku. Jednou jsem se tam náhodou dostal s obsluhou - je to nádherná mašina. Přímo na exkurzi to asi není, ale každý, kdo kdy něco vyráběl to musí ocenit (i když partnerky by jistě nadšením neoplývaly). Ty by ale jistě ocenily dostatek klíčů od sociálky. Pokud to konečně nepředělali na kartu chtělo by to nějak pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Petra Odesláno 21. Květen 2021 Sdílet Odesláno 21. Květen 2021 (upraveno) Ahoj, nám se hodí první termín. Přijedeme tři lodě z Týna nad Vltavou halis.nb, Vláďa a já pojedu z Orlíka v pátek kolem poledne. V sobotu ráno do Vrbného. Pokud se k nám někdo přidá budeme rádi. Upraveno 21. Květen 2021 uživatelem Roman Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 24. Květen 2021 Sdílet Odesláno 24. Květen 2021 Ahoj. Vzhledem k mimořádné mezinárodní i tuzemské situaci by se nám hodil ten pozdější termín. Dorazíme i s posádkou i plavidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 28. Květen 2021 Sdílet Odesláno 28. Květen 2021 Za nás ten termín 25-27.6....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 30. Květen 2021 Sdílet Odesláno 30. Květen 2021 Ahoj,tak já nevím....Taurus psal 20. ať se to do 23. rozhodne ,,kdy teda",je konec měsíce a nic se neděje.Spousta členů si to musí naplánovat,tak je třeba jednat.Myslím,že by se měl založit i nový link na 12.sraz,protože třeba 10. už mnoho lidí ani nečte.Koukne na sraz,nic nového a jde od toho.Jak to teda vypadá se zázemím na konec měsíce??,popř.pohledejme jiné místo,aby se mohli dostavit všichni zájemci od vody.Vodě zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky