Kralvod Odesláno 3. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2020 Ahoj, s námi počítejte. Chystáme se přijet dnes k večeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 3. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2020 Takže jestli to bude 15-20 lodí..tak to jsem zvědavý jak se tam vejdeme....:-) já mám trvalý stání na Hluboký/10B/...tak mám připlout lodí do vrbného nebo tam zaject autem....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 4. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2020 Pripluj s lodí,pár míst je stále volných a při nejhorším se vyvazes k povodacke lodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2020 My dorazime az zitra po obede, bude tam jeste nekdo?Idealne bysme nekde zakotvili do Pondeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2020 Neboj, už včera bylo dost účastníků zájezdu, dnes se to trochu rozprchlo (vč. nás), ale zítra by se to mělo sjet v až nečekaně hojném počtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2020 Ja se zatim placam na Lipne. :D Je to tu fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 4. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2020 (upraveno) Já přemejšlím,že vypluju směr Č.B ...u Jiráskovo jezu to otočím...dám kávu v Kavárně Lanna a využiju jejich kotviště...no a pak se tam objevím..... P.S.Ta loď není moje...využil jsem jen fotku....:-) Upraveno 4. Červenec 2020 uživatelem pavel242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 Zatim jsem zpracoval material z Lipna. Sraz jeste musim zpracovat, setkani bylo super! Skvela parta jako vzdycky. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 Setkání se podařilo...paráda...nějaký foto taky mám...ale minimum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 (upraveno) Tak za nás - díky za organizaci, lidí i lodí bylo nad moje očekávání fakt dost, sraz se vydařil. Shrnutí nechám na Honzovi. .Cesta zpět byla poněkud frekventovaná Upraveno 7. Červenec 2020 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 Jinak ozdobou byl jako vždy příjezd matadora Vikyho (zdokumentováno videem). Předpokládám, že ho někdo s chutí zveřejní. Tak alespoň fotečka z komory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 (upraveno) Ahoj, my taky moc děkujeme za organizaci a všem za vydařený sraz, bylo to super. Od nás foto bude bohužel až příští týden, jsme na lodi. Upraveno 7. Červenec 2020 uživatelem Kralvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 7. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2020 (upraveno) Můžu pouze závidět. Snad to příští rok vyjde. Bohužel jsem v týdnu musel plout z Orlíku opačným směrem, protože jsem chytil dost blbý termín dovolené.Ještě bych rád veřejně poděkoval Taurusovi za úterní převoz z Orlíku, kde jsem uvízl díky svojí blbosti. Upraveno 7. Červenec 2020 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 8. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 8. Červenec 2020 Ahoj,tak dle vašich kladných ohlasů proběhlo vše ok. Sešlo se nás 16 lodí a 26 členů posádky, potěšující je že v přístavu bylo ještě dost volných míst. Pokud bude zájem nemám problém sraz uspořádat znovu, ale je k diskusi termín asi vhodnější je někdy v červnu. Vše závisí na vzájemné dohodě(termín, program apod.). Z mého pohledu dobrý. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2020 Jinak ozdobou byl jako vždy příjezd matadora Vikyho (zdokumentováno videem). Předpokládám, že ho někdo s chutí zveřejní. Tak alespoň fotečka z komory. Zverejni: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 10. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2020 To přistání je vážně bravurní!Taky se mi občas povede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2020 No jo.... to je tak, kdyz drzis motor v otackach (a plujes moc rychle) a pak ta mrcha chcipne pri zarazeni zpatecky. :(Chybicka se vloudi obcas. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2020 Nutno podotknout, že k takové situaci dochází jednou, maximálně dvakrát za deset let :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 10. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 10. Červenec 2020 Ahoj, zasílám fotky ze srazu.https://kralvod.rajce.idnes.cz/Sraz_lodi_2020_CESKE_VRBNE/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2020 Nutno podotknout, že k takové situaci dochází jednou, maximálně dvakrát za deset let :lol:Aj ta krajta, tak to uz mam vybrano! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 18. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2020 Vážení přátelé, díky za sobotní hezky strávený večer před srazem. Bohužel v neděli jsme začínali oddílovou akci s 5ti loděmi, splutí Vltavy. Po uplutí 340km jsem včera skončil na Proboštských jezerech s odjezdem domů. Jinak Vltava i Labe jsou nádherné, až na ten časový opruz na hrázi Orlíku a Slap. To bych ouřady opravdu kopl do pr..le. Jinak díky za krásné fota od tauruse, králevod, pavel242 a viky_cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 19. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 19. Březen 2021 Ahoj přátelé, protože doba je taková jaká je a nikdo nedal žádný návrh na 11. sraz 2021 (schválně nepíšu jarní). Nabízím znovu přístav České Vrbné, pokud bude zájem zkuste navrhnout termín. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Březen 2021 Sdílet Odesláno 19. Březen 2021 S termínem bych ještě vyčkal, jinak jsem pro. Minule se to docela vydařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 23. Březen 2021 Sdílet Odesláno 23. Březen 2021 Ahoj, pokud se letos bude nějaký sraz konat, rádi se ženou na lodi dorazíme a užijeme si to s VámiS termínem bych ještě vyčkal, jinak jsem pro. Minule se to docela vydařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Květen 2021 Sdílet Odesláno 9. Květen 2021 Tyjo, to mi dalo prace najit kde se o srazu na letosek psalo.....Lonska akce byla super, za nasi posadku jsme 100% pro, termin bych prizpusobil mistnimu kalendari, at se pripadne nekrizime s velkou akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky