pavel242 Odesláno 12. Červen 2020 Sdílet Odesláno 12. Červen 2020 Tak ...otevře se Kořensko....Povodí Vltavy· Povodí Vltavy zprovozní plavební komoru Kořensko. Povodí Vltavy zahájí od soboty 13. června 2020 provoz přes plavební komoru na vodním díle Kořensko. Zahájení provozu je umožněno dosažením hladiny v nádrži vodního díla Orlík na kótu 347,60 m n.m., která je limitní pro zahájení proplavování přes plavební komoru Kořensko. Tím bude Vltavská vodní cesta od Českých Budějovic až do Prahy splavná v celém rozsahu.„V pátek 12. června 2020 budou na plavební komoře osazeny plavební znaky a od soboty 13. června 2020 od 8,00 hodin ráno, bude plavební komora na vodním díle Kořensko v provozu,“ uvádí generální ředitel státního podniku Povodí Vltavy Petr Kubala.Proplavování bude probíhat od pondělí do soboty v časech od 8:00 – 12:00 a od 13:00 do 19:00 hodin, v neděli potom od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 hodin, v souladu s Informací Státní plavební správy č. 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 13. Červen 2020 Sdílet Odesláno 13. Červen 2020 Ahoj, historicky první plavidlo sezóny 2020, kreré bylo proplaveno Kořenskem na Orlík byla Máňa a získala první cenu - proplavení zdarma. Gratulujeme ????. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 13. Červen 2020 Sdílet Odesláno 13. Červen 2020 to budu ve Štětíně plachtit škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 13. Červen 2020 Sdílet Odesláno 13. Červen 2020 (upraveno) Kralvod - kterým směrem? Pokud dolů, doufám že se zastavíš.edit - teď jsem si všiml, že na Orlík... Upraveno 13. Červen 2020 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 14. Červen 2020 Sdílet Odesláno 14. Červen 2020 Ahoj, bohužel nemáme tolik času až pojedeme na delší dobu, tak se ozveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 16. Červen 2020 Sdílet Odesláno 16. Červen 2020 Čas pokročil, vody dost, koronarýmička se zdá OK. Padl návrh na 5.7. Já tedy vyrazím třetího nebo čtvtého směr ČB. Kdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 16. Červen 2020 Sdílet Odesláno 16. Červen 2020 No já 24.6. z Týnce nL. Snad to stihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 17. Červen 2020 Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Já bych 4.-5. mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 17. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Tak pár dní předem zavolejte ať vím zhruba kolik nás bude. Dík Honza 773 651 955 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 17. Červen 2020 Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Vejdeme se tam???mám vyrazit z Hluboké nebo raději autem abych nezabíral zbytečně místo jinejm....Takže Datum....pevnéééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Červen 2020 Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Datum je celkem jasné, ale to konkrétní místo mi taky moc jasné není. Pro Gardu a případně ostatní, kteří poplují zespodu. Pokud máte zájem, můžem to Orlíkem a Hněvkovicemi jet spolu, rovněž není problém než vyrazíme zajistit natankování nebo nákup proviantu. Auto mám na chatě a k benzince s kanystry a obchodu je to brnkačka. Ale to platí tak do třetího po ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 17. Červen 2020 Sdílet Odesláno 17. Červen 2020 Taurusi budu rád pokud alespoň část trasy nepojedu sám. Takže uvítám se k někomu připojit. Nevím jak mi to bude časově vycházet ale budu na příjmu a tak to doladíme.Chtěl jsem se zeptat jestli bude ve Vrbném dohodnuté kotvení, nebo jestli si to mám zajistit sám? Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 18. Červen 2020 Sdílet Odesláno 18. Červen 2020 ÁÁÁÁÁ vidím, že už se probouzíte a sraz bude :D, už se těšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 18. Červen 2020 Sdílet Odesláno 18. Červen 2020 Docela je tam plno v českém Vrbném....občerstvení je plánovaný kde???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 18. Červen 2020 Sdílet Odesláno 18. Červen 2020 Ahoj tak jsem si dovolil sdílet akci na našem webu . https://yachtclubtyn.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 19. Červen 2020 Sdílet Odesláno 19. Červen 2020 No jestli se nás sejde jako obvykle,tak jsem zvědavý,kde budeme kotvit.To potom většina lodí odjede na Hlubokou,kde je místa spousta.Co vím,tak ve Vrbném jsou jen 3 místa pro krátkodobé kotvení.Uvedte někdo taky nějaký program,jinak já plánuju jet v sobotu z ČB do Týna a v neděli se vracím do Vrbného na sraz--pokud je hlavní sraz v neděli.Kdo by chtěl,může se připojit,budeme rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Červen 2020 Sdílet Odesláno 19. Červen 2020 Ahoj tak jsem si dovolil sdílet akci na našem webu . https://yachtclubtyn.webnode.cz/Zajimalo by mne, kdo u vas dela webovy stranky, ze tam necha v textu chyby v i/y. To je teda pekna vizitka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Červen 2020 Sdílet Odesláno 19. Červen 2020 Viky, buď rád, že někdo takové stránky vůbec dělá a neřeš píčoviny. Radši napiš jestli se dostavíš. Bez tebe by to nebylo to pravé ořechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 21. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2020 Ahoj, tak ještě jednou. Po dnešní domluvě s úsekovým technikem se můžeme vyvázat i mimo místa k tomu určená. Vše závisí na naší na naší toleranci a vstřícnosti k sobě. Občerstvení přes den můžeme využít v Hospodě na Kanále a večerní posezení také,v případě špatného počasí večer pod střechou. V sobotu a v neděli jsou ve vodáckém areálu velké republikové závody, ale v neděli v podvečer už bude povšem. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červen 2020 Sdílet Odesláno 23. Červen 2020 Viky, buď rád, že někdo takové stránky vůbec dělá a neřeš píčoviny. Radši napiš jestli se dostavíš. Bez tebe by to nebylo to pravé ořechové.Podle mne to picovina neni, jednou je to oficialni prezentace neceho skvelyho, tak ma podle toho vypadat. Mam plan, ze bych se zastavil cestou z Lipna (jedeme tam na vikend), nejaky ten den i zustal a poplavil se po okoli, kdyz to pujde. Kluzak asi ssebou tahat nebudu, na Lipne to nema moc vyznam, ale dovezl bych si zase po delsi dobe na sraz kajutovku (at mame kde spat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Červen 2020 Sdílet Odesláno 28. Červen 2020 Tak jak to vypadá vyrazím už ve čtvrtek (budu tam mít nějaké aktivity), t.j. asi nahoru pojedu sám. Budu tam určitě do pondělka (Hluboká, Vrbné) a pak frčím bez zdržování zpět na Orlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 2. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2020 Ahoj,tak kolik lodí teda dorazí,aspoň napište,kolik nás bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2020 Jsem tady (momentálně na Hluboké). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 3. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2020 Ahoj,zatím je nás 10 lodí. Podle ohlasů nás bude asi 15 až 20 lodí. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2020 My dneska jedeme na Lipno (z Tabora). Vcera jsem se pokusil zkusmo plavit v Tynu, ale chcalo jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky