zdenek2013 Odesláno 3. Květen 2020 Sdílet Odesláno 3. Květen 2020 (upraveno) chápu to tak,že Honzík zve zatím lidi na popovídání o připravovaném srazu do přístavu (myšleno asi v Českém Vrbném),ale termín srazu je zatím neznámý stejně jako srážky v květnu-červnu,tak třeba to klapne... Upraveno 3. Květen 2020 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, jak jsme psali, tak jsme v Českém Vrbném v přístavu a poplujeme pomaloučku směr Kořensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, tak štastnou plavbu , já dorazím v patek do Č.Vrbného , poplujeme na Hlubokou , v sobotu do Týna v neděli zpět.Tak někde po cestě ahoj Aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, v sobotu se budeme pohybovat Kořensko - Týn nad Vltavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, tak se v sobotu potkáme v Týně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 7. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, zítra budeme někde u Purkarce a v sobotu Týn, tak někde na viděnou. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 V pátek a v sobotu kotvím někde mez Karlovým hrádkem a AMU...km220...Hněvkovická přehrada....Jsem na rybách...Nevíte někdo čí to byla loď v přístavu na Hluboké co se moc nepodařila dát na vodu...????a jak nakonec dopadl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 8. Květen 2020 Sdílet Odesláno 8. Květen 2020 a už pomalu začali chodit i stavy vody na PVL.cz http://www.pvl.cz/portal/Nadrze/cz/PC/?data=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 8. Květen 2020 Sdílet Odesláno 8. Květen 2020 Právě jsme v Týně a jsme tady jediná loď.Tak se setkáme v soboru v Týně kolem oběda, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 8. Květen 2020 Sdílet Odesláno 8. Květen 2020 Ahoj, ozval se i nám Viky, že se chystají přijet autem, tak kdo chce, tak zítra kolem poledne v Týně. Pro Tauruse je poslední šance vyzvednout si výhru z Vysočiny. Po nevyzvednutí bude kolektivně vypita: :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 8. Květen 2020 Sdílet Odesláno 8. Květen 2020 Děkuji za připomenutí, ale není zbytí než že ji kolektivně vypijete. Dnes jsem se vracel autem z ČB přes Týn, ale dost jsem chvátal a tak jsem se v přístavu ani nezastavil (stejně bych vzhledem k řízení nemohl požít). Tak to vyžahněte na naše zdraví a na to, aby napršel ten kýžený metr Orlické vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 9. Květen 2020 Sdílet Odesláno 9. Květen 2020 Kdo to je????....:-) kdo pluje do komory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 9. Květen 2020 Sdílet Odesláno 9. Květen 2020 To jme my a kde jsi byl ty : - ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 9. Květen 2020 Sdílet Odesláno 9. Květen 2020 Ahoj ja dnes jsem se pohyboval v Týně na Kluzáku . To vědět že jste to vy tak jsem se zatavil na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Květen 2020 Sdílet Odesláno 10. Květen 2020 No tvl my se minuli? Achjo.Tak priste sledovat Plavidla, jo? Urcite se tam jeste chci podivat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 12. Květen 2020 Sdílet Odesláno 12. Květen 2020 (upraveno) Kolegy s upadenou lodí z vleku na Hluboke je mi lito,ale letošní první zanoreni u mě také nebylo bez ztráty kytičky.Preprava lodě proběhla v pohode,ale během manipulace v pristavu jsem si zapomnel uvolnit ruční brzdu vleku,pak při sjezdu jsem zapomněl povolit lod a zvedajici se zad narvala predni oko do gumoveho dorazu vleku a bylo nutne hodne zajet s autem do vody a posledni nepříjemnosti bylo,ze jsem se diky par kilum navic nabranych pres zimu prevrhnul na tendru behem snahy zaseku karabin tendru na jeraby lode,pod vodu jsem zahucel celý včetně ochutnávky jarní vody,ale jsme zase konečně na vode... Upraveno 12. Květen 2020 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 12. Květen 2020 Sdílet Odesláno 12. Květen 2020 Milý Zdendo nic si z toho nedělej. Nejsi letos jedinej. Kolega při montáži bóje a spouštění protiváhy z kanoe vyzkoušel také první půlku eskymáckého obratu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 12. Květen 2020 Sdílet Odesláno 12. Květen 2020 Letos to poprvé bylo vážně nějaké mimo,ale naštěstí beze ztrát,asi nám všem chybí ten zimní čas na člunech,pauza byla příliš velká,k tomu se u mě načetla únava z příprav a bylo vymalováno...krásnou bezbacilovou sezonu všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2020 Sdílet Odesláno 13. Květen 2020 Hele to je dobry, tak ja jsem jedinej co do ty vody v sobotu vlezl dobrovolne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 21. Květen 2020 Sdílet Odesláno 21. Květen 2020 (upraveno) Ahoj,zasíláme oficiální fotografie z neoficiálního jubilejního 10. srazu. Zúčastnilo, respektive připlulo, přesně o 50% lodí více než vloni a to je obrovský úspěch :) . Popis fotek :1. Tejn u Vltavy - pátek, tedy den před srazem nic nenasvědčovalo překonání loňské účasti 2. Účastníci zájezdu 3. Pohled na lodě nejen účastníků 4. Staf vody na Kořensku - tedy přesněji na Orelíku 5. Info tabule na Kořensku nás přesvědčila, že loni to byla idylka. 6. A již jsme s Alešem zase na suchu. A co se týče toho koupání, tak v pátek dobrovolně dvakrát koupání na Lužnici a jednou ve Vltavě. Abyste teda věděli :D . Upraveno 21. Květen 2020 uživatelem Kralvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 21. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 21. Květen 2020 Ahoj, jak jsme se předběžně domlouvaly o termínu na začátku prázdnin, tak v neděli 5. července by mohlo proběhnout posezení v Českém Vrbném v přístavu (grilovačka, soudek apod...). A tím udělat 10. jarní sraz v létě. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 21. Květen 2020 Sdílet Odesláno 21. Květen 2020 Ahoj, jak jsme se předběžně domlouvaly o termínu na začátku prázdnin, tak v neděli 5. července by mohlo proběhnout posezení v Českém Vrbném v přístavu (grilovačka, soudek apod...). A tím udělat 10. jarní sraz v létě. HonzaTak to mě mrzí. To se akorát budu vracet domů ze čtrnáctidenní couračky po Labi a Vltavě a bude mi končit dovolená. To bych moh s lodí tak maximálně někde od Mělníka směrem dolů. Nebo bych si musel zkrátit dovolenou a přijet bez lodi. Být to o týden dřív, tak bych to dal i po vodě, pokud bude dostatečná hladina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červen 2020 Sdílet Odesláno 10. Červen 2020 Ahoj, jak jsme se předběžně domlouvaly o termínu na začátku prázdnin, tak v neděli 5. července by mohlo proběhnout posezení v Českém Vrbném v přístavu (grilovačka, soudek apod...). A tím udělat 10. jarní sraz v létě. Honza Skoro to vypada ze tou dobou pojedem od Lipna.... heeskü! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Červen 2020 Sdílet Odesláno 10. Červen 2020 posezení by snad mělo být v sobotu a ne v neděli,kdy se každý vrací domů a v pondělí jde do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 11. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Červen 2020 V pondělí je svátek, takže volno. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky